2777
2789

یکم باید پریود میشدم الان 11 امه 

باردارم ولی تو سایت نوشته بود 5 هفته و پنج روزمه درسته؟؟؟

مامانا شما تو هفته ی پنجم چه حسی داشتید؟

من با قبل هیچ فرقی ندارم 

فقط دیشب سردرد 

و یکمم بی اشتهایی 

ک حس میکنم بخاطر هیجانه بیشتر 

خیلی تو شوکم بچه ها 

شمام همین حس و داشتید؟

اصلا باورم نمیشه هنوز 

اقدام اولی بودم و چند سال جلوگیری

باورم نمیشه چرا؟

افسرده ام 

شما چ علائمی داشتید؟

از کی حالت تهوعم شروع میشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدم اول برای درمان افسردگی باید درمان میکردی ک بارداری صد برابر تشدید میکنه افسردگی رو 

تاتا هفته 17 18 هیچ حسی نخواهی داشت 

لطفا الان برای درمان افسردگی اقدام کن

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

گلم‌منم بی بی مثبت شد دیروز جواب آزمایش گرفتم ۳ هفتمه علائم خاصی ندارم فعلا

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

من داشتم از ذوق میمردم چرا بچه دوس نداری؟

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

گلم‌منم بی بی مثبت شد دیروز جواب آزمایش گرفتم ۳ هفتمه علائم خاصی ندارم فعلا

شما چند روز عقب انداختی که گفتن سه هفتته؟

دکتر واست سونو نوشت؟

من میترسم زود برم دکتر سونو بنویسه ساک حاملگی تشکیل نشده بترسونن آدم و 

چقد خوب شمام بارداری یکم صحبت کنیم 

والا افسردگی نداشتم آخه شرایطم خوبه نمی‌دونم چمه

حتما برای درمانش الان اقدام کن شاید اصلا افسردگی نباشه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

شما چند روز عقب انداختی که گفتن سه هفتته؟دکتر واست سونو نوشت؟من میترسم زود برم دکتر سونو بنویسه ساک ...

گلم‌من پریودم زیاد منظم نبود یعنی اینکه بعضی اوقات حتی یه ۱۵ ۲۰ روز  عقب می افتاد اینبار دو هفته عقب افتادم

نمیدونم چمه سنم بالاس 32 سالمه اولین بچمونه همه غر میزدن من خیلی شوک شدم و استرس دارم هنوز باورم نمی ...

خب گلم الان دیگه موقعشه خوشحال باش