2777
2789
عنوان

کنکوریا 🩷

97 بازدید | 7 پست

من دانشجوی پزشکی هستم سال اول قبول شدم

برنامه هاتون میتونه هفتگی یا ده روزه باشه به انتخاب خودتون

من پشتیبان و مشاور قلمچی هم هستم جزو دانش اموزان برتر قلمچی بودم و مصاحبم توی گوگل هست

جلسه ی (راه موفقیت) که میشه معرفی منابع و توضیحات روش های درس خوندن و مقایسه ی ارمون و پرسیدن سوالاتتون در همه ی موارد هست هم میتونید بردارید که به صورت تصویری یا تلفنی هست ♥️حتی اگر برنامه نخواستید این جلسه رو میتونیم داشته باشیم من همه ی منابع و اساتید رو خدمتتون معرفی میکنم و روش های درس خوندنتون رو با هم بررسی و اصلاح میکنیم

مایل بودید همینجا پیام بدید یا درخواست بدید هماهنگ‌میکنیم

من برای دو سه نفر دیگه وقت دارم تا دانش آموزام تکمیل بشه

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

خب باید چیکار کنیم

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

میشه به منم مشاوره بدین 🙏

پیام دادم خدممتون 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

سلام دهم هم قبول میکنین؟

سلام عزیزم بله حتما

درخواست دادم خدمتتون پیام بدید بهم تا راهنمایی کنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز