2777
2789
عنوان

کیا میلی گلد دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 28 پست

میلی اره ولی ملی گلد مزخرفه ۱۰میلی کارمزد داره خلکبرسر

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

ملی گلد هم از ثبت نام 10سوت میده خواستی این کد معرف بزن میده بهت مث میلی هستMGjIZ8hmprS4

اون جایی که نوشته کد هدیه،از کجا باید بیاریم اونو؟

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه کسی میلی نصب کرد milli-d1ntm این کد دعوت منو بزنه

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
الان همه دنبال دوستن😂

😂😂😂

اون جایی که نوشته کد هدیه،از کجا باید بیاریم اونو؟

کد هدیه اگ‌تونستم یکی براون پیدا میکنم 10سوت یا 20سوت هدیه بهت میده 

برا ملی گلد دارم اگ‌زدید بهتون هدیه بده ولی میلی باید پیدا کنم 

کد هدیه اگ‌تونستم یکی براون پیدا میکنم 10سوت یا 20سوت هدیه بهت میده برا ملی گلد دارم اگ‌زدید بهتون ه ...

بهم بده ملی گلد رو هم نصب کردم کد دعوتت رو هم زدم

من میلی داشتم. یه بار چک داشتیم و سه روز زودتر از تاریخ چک ۱۰۰ تومن طلا فروختم تو میلی خدا میدونه ۸ روز طول کشید تا ریخت ب حسابم. چک پاس نشد و آبرومون رفت...خیلی حرص و جوش خوردیم. پشتیبان هم پیاممو جواب نمیداد. زنگم میزدیم میرفت نفر ۴۲ یا ۴۴ نفر پشت خط بود.

از طلاسی خیلی راضیترم . بلافاصله پولو میریزه . ادا اطوار نداره

چشم به راه...
بیا عزیزم کد هدیه ملی گلد sb5-15XLWgZ8nCVY7qbچندتا برنامه دیگه هم هستن هدیه میده خواستی بهت بگم

میلی گلد هم دارم