2777
2789
عنوان

خانما کمک اسم دختر برا دوقلوهام بگین🥺🫂

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 24 پست
دو روز بعد موعد پریودیم ۱هزار بود عزیزم

یعنی روز چند انتقال؟؟؟

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرتون دِلارُز اسم قشنگیه؟

یکم تلفظش سخته و احتمال زیاد همه بهش میگن رز...

سُرمه هم قشنگه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

به نظرتون دِلارُز اسم قشنگیه؟

خوبه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

روز ۱۵

من روز پانزدهم عددم ۴۳۰ بود

ب نظرت ممکنه دوقلو باشه از منم؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من روز پانزدهم عددم ۴۳۰ بودب نظرت ممکنه دوقلو باشه از منم؟؟

دوقلو خونریزی لانه گزینی زیادی داره مثل اینکه پریود میشی ولی تک قلو در حد لکه بینی 

عدد بتاتونم خوبه ولی احتمال دوقلویی فکر کنم کم باشه 

دوقلو خونریزی لانه گزینی زیادی داره مثل اینکه پریود میشی ولی تک قلو در حد لکه بینی عدد بتاتونم خوبه ...

مرسی عزیزم ک جواب دادی

الهی زایمان خوب و راحتی داشته باشی و دخترای نازت رو ب سلامت بغل کنی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزم ک جواب دادیالهی زایمان خوب و راحتی داشته باشی و دخترای نازت رو ب سلامت بغل کنیاللهم صل عل ...

مرسی عزیزم انشالله شماهم تو دلی تون رو چه تک چه دوقلو صحیح و سالم بغل بگیرین 🩷