2777
2789

درسته متاهلی مسیولیت داری و صفر تا صد کارا با خودته ولی حداقل برا خودت زندگی میکنی و اما مجردی چی یا خواهر برادرت نفهمن یا پدر مادرت درک نمیکنن ،اصلا فضای خصوصی که نداری ،انقدرم حرصت میدن و بعضیا زبون نفهمن که دلت میخواد فقط تیکه تیکشون کنی .

ادم متاهله بچش اذیت کنه میگی بچمه اشکال نداره  ولی خواهر برادرت زبون نفهم باشن اصلا تحملش ناممکنه واقعا .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقد دلت پره.... ولی اونایی ک میگن مجردی بهتره چون مجردی خوبی داشتن مثل خود من الانم زندگی خوبی دارم ...

خدا را شکر ،ببین اگر خواهرم نبود زندگی منم خوب بود این که هست زندگیم جهنمه ،پدر مادرم درسته از روی سادگی کاری میکنن گاهی اذیت میشم ولی اشکال نداره این خواهرمه که خونمو تو شیشه کرده 

اره درست میگی اختیار خونت هم بیشتر باخودته همه کاره هسی دیگ

والا هر جا بخوای میری بدون اینکه کسی اویزونت بشه ،هر چی بخوای میخری بدون اینکه کسی بخواد دخالت کنه ،هر جا بخوای میری بدون اینکه کسی سوهان روحت بشه ،تو حال خودت زندگیتو میکنی 

من مجردی هم ازاد بودم هم از لحاظ مالی مستقل یه طبقه از خونه هم کلا برای من بود و فقط واسه شام وناهار پایین میرفتم هم تک فرزند بدون خواهر و برادر هم هیچ مسئولیتی نداشتم یعنی کل مجردیم یه لیوان هم تو زندگیم نشستم همه کارا با مامانم بود سفر مجردی و اینارو هم داشتم

و با دوست پسرمم ازدواج کردم

با اینکه مجردیم همه جوره بهشت و عالی بود ولی بازم میگم متاهلی عالیه 

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

مجردم متاهل بودم که میرفتم پشتمم نگاه نمیکردم برا خودم زندگیمو میکردم

بعضی وقتا ازدواج میشه از چاله دراومدن و افتادن تو چاه تاپیک مردم و بخون شوهر خائن شوهر خسیس شوهر شکاک شوهر بددهن آدم خوب کم پیدا میشه این زمونه

کاربری ۴ اممممم😑

عزیزم حتما شما مجردی بدی داشتی و دلیل نمیشه همه اینجوری باشن اخه 

بعضی ها هستن برخلاف چیزای ک شما گفتی هستن و زندگی مجردی عالی دارن دیدم ک میگم گلم👌🏻

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

بعضی وقتا ازدواج میشه از چاله دراومدن و افتادن تو چاه تاپیک مردم و بخون شوهر خائن شوهر خسیس شوهر شکا ...

اونکه اره ولی اینجا موندن هم ادمو پیر میکنه دعا کن ادم درستش گیر من بیاد دیگه کمتر حداقل عذاب بکشم 

اره درسته تقریبا حرفت 

ولی من میخوام مستقل شم دارم پولانو جم میکنم یه خونه رهن کنم 

از شوهرم بیزارم همون خواهر برادرامدبهتر  بودن 

من داداشم رو مخم بود مجرد بودم منم جوابشو نمیدادم کاری ب کارم نداشت 

ولی شوهرم بدترین حرفا بدترین توهینا رو بم داده ومیده 

بخدا شوهر بددهن جهنمه محضه