2777
2789
عنوان

پریودی

78 بازدید | 6 پست

سلام خانما من پریودیم سه روزه نمیدونم چیجوری حساب کنم روز تخمک گذاریمو ۴ام اون شبش پریودشدم دیروز پریودیم تمام شد بنظرتون روز تخمک گداریم کی میشه من فک کنم سه چهارروز دیگه ترشح بگیرم طبق معمول بقیه ماه ها سه چهارروزبعدپریودیم ترشح و درددارم براکسی پیش اومده همچین چیزی ک هرماه فقط سه یا چهاروز پریودی

عزیزم باید بدونی هر چند روز یکبار پریود میشی مثلا اگر هر ۲۸روز یکبار پریود بشی ۱۴روز بعداز پزیودت روز تخمک گذاریته.تو اینترنت سرچ کن بزن ماشین حساب تخمک گذاری.اطلاعاتت رو بزنی روز تخمک گذاریتو مینویسه

عزیزم باید بدونی هر چند روز یکبار پریود میشی مثلا اگر هر ۲۸روز یکبار پریود بشی ۱۴روز بعداز پزیودت رو ...

زدم ولی من اون روز هیچ علائم تخمک گذاری ندارم دقیقا چندروز قبلش علائم دارم من ۴هرماه عادت میشم ک عادتم ۳۰روزست ظاهرا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زدم ولی من اون روز هیچ علائم تخمک گذاری ندارم دقیقا چندروز قبلش علائم دارم من ۴هرماه عادت میشم ک عاد ...

پس ۱۴روز از موعد بعدی پریودت کم کن.مثلا اگر قراره ۴ام ماه بعد پریود بشی ۱۴روز ازش کم کن میشه روزتخمک گذاریت

پس ۱۴روز از موعد بعدی پریودت کم کن.مثلا اگر قراره ۴ام ماه بعد پریود بشی ۱۴روز ازش کم کن میشه روزتخمک ...

ن عزیز من دقیقا ماه های قبل اینکاروکردم باردارنشدم و هیچ ترشحی علائمی نداشتم در ۱۴روز قبل ازپریودی بعدیم

ن عزیز من دقیقا ماه های قبل اینکاروکردم باردارنشدم و هیچ ترشحی علائمی نداشتم در ۱۴روز قبل ازپریودی ب ...

راههای دیگه ای هم مثل اندازه گیری درجه حرارت بدن یا کیت تخمک گذاری و...هم هست.اما ممنکنه باردار نشدنت ربطی به روز تخمک گذاریت نداشته باشه و مشکل دیگه ای وجود داشته باشه حتما یه سونو بده پیگیری کن