2777
2789
من یکی تو ۳۰ هفته و ۱ روز دادم ولی تا الان دیگه دکتر برام سونو ننوشته گفت لازم نیست ولی تو عید خودم ...

مرسی گلم😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا کنید بچه منم درست وزن بگیره😕 بچه ها همتون بگید بعد از آنومالی سونوی بعدیتون چندهفتگی بود؟

۲۸رفتم... دوباره ۳۳ رفتم.... ۳۷ هم میخوام برم

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
[QUOTE=58029386]دعا کنید بچه منم درست وزن بگیره😕 بچه ها همتون بگید بعد از آنومالی سونوی بعدیتون چند ...

اتفاقا سوال تو رو دیدیم واسم جالب شد😁😁

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
بچه ها دلستر وزن جنینو بالا میبره واقعا؟؟

من از دکتر پرسیدم گفت نه... اما بدون شکرش رو گفت ضرر نداره حداقل اینکه ویتامین ب زیاد داره 

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
من از دکتر پرسیدم گفت نه... اما بدون شکرش رو گفت ضرر نداره حداقل اینکه ویتامین ب زیاد داره 

منم این هفته باید برم سونو۳۱هفتمه ولی شکمم کوچیکه نگران وزنشم

پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑