بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی عالی وزن گرفته که... واسه من کمه وزنش... چیا خوردی عزیزم؟
چیزی نخوردم عزیزم رشدش زیاد بود هر دوهفته یک کیلو وزن میگرفت دکترم گف خطرناکه رژیمم دادکه زیاد وزن نگیره
ولی لوبیا چیتی و چشم بلبلی خیلی وزن میدن
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
چند هفته و چند روز دنیا اومدن و غذا چی خوردین که انقد وزن گرفت؟
۴۰هفته و ۳ روز بدنیا اومد.من همه چیزم رو برنامه بود.هله هوله نمی خوردم.هفته ای ۳ بار ماهی.جوجه کباب.بیشتر تو هفته های آخر سرخ کردنی نمی خوردم.کبابی میخوردم.
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....