2777
2789
عنوان

بکارت باکرگی

348 بازدید | 12 پست

سلام من از دکتر این صحبت هارو پرسیده بودم ولی اطمینان نداشتم تصمیم گرفتم از هوش مصنوعی بپرسم و برای شما هم بزارمش پس اگر اطمینان به حرفم ندارید با پزشک های مجرب و هوش مصنوعی صحبت کنید

1 هوش مصنوعی بهم بگو ایا خونریزی در اولین رابطه نشونه باکرگیه؟

بسیاری از زنان در اولین رابطه خونریزی ندارند، مخصوصاً اگر بدنشان آماده و واژن مرطوب باشد. در مقابل، اگر واژن خشک باشد یا دخول با فشار انجام شود، ممکن است خونریزی رخ دهد، اما این خونریزی اغلب از دیواره‌ی واژن است نه پرده‌ی بکارت.  

2ایا پزشک قادر به تشخیص سالم بودن بکارت است؟

در مواردی نادر پزشک با برسی دقیق قادر به تشخیص است ولی برای پزشکان نیز بسیار دشوار است چرا که بکارت انواع مختلفی دارد و با رابطه ی جنسی تغییر چندانی نمیکند و پزشک قادر نیست تغییرات جزیی را برسی کند

3پس پزشک قانونی چطوری تجاوز رو تشخیص میده ؟

تشخیص تجاوز فقط تا دو هفته امکان پذیر است و با استفاده از دی ان ای فرد درون بدن زن تشخیص داده خواهد شد باید بدانید که تجاوز از روی بکارت قابل تشخیص نیست

4 خونریزی در اولین رابطه بخاطر چیه؟؟

خونریزی در اولین رابطه در 60 تا 70 درصد زنان رخ نمیدهد و خونریزی در اکثر موارد بخاطر اماده نبودن بدن زن و خراشیده شدن بدن اوست در بسیاری از موارد مشاهده شده که با دوری از رابطه جنسی پس از 6 ماه دوباره خونریزی اتفاق افتاده است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم 6 ماه بارداری و 1 ماه بعد زایمان رابطه نداشتم، و بعدش برای اولین بار خونریزی داشتم!

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

هوش مصنوعی هم داره خودی نشون می ده و زیر سوال می بره دکترها 😁 مصنوعی زده جلوتر از خالق خودش

دکترا اینارو میگن 

درضمن هوش مصنوعی ساخته دست داشنمنداس از پزشک اطلاعات بالاتری داره

@yasnaaaakord‍ 

طبق چیزایی که از تاپیک بکارتت لایک کردم مشخص شد یه دهاتی به تمام معنایی😐😂تو جایی زندگی میکنی که هنوز زناتون باید معاینه شن

ارزش شماها همینقدره بدبختا 

باید معاینه شید و بعدش زن یکی بشید که 40 تا دوس دختر داشته قبلا

کالای جنسی هستید بیشتر البته تقصیری هم نداری پشت کوه بزرگ شدی😂😂😂😂

باور کن من تهران نیستم ولی تو شهرم حتی رسم دسمال خونی هم نیست بدبخ😂امثال تورو میبینم خیلی دلم براتون میسوزه که گیر یه غشا هستید که اصلا مبنی علمی نداره

خیلی بدبختی بخدا

حالا خودت پاهات جلو دکتر دادی بالا چرا بقیه رو تشویق میکنی میگی برید بدید بالا؟خودت ریدی تو ارزش خودت میخوای ما هم مث تو باشیم دهاتی؟ دلم سوخت بخدا 😂😐من فقط یه مطلب علمی رو نوشتم نمیدونستم قراره تا این حد فشار بخوری

حداقل اگر سطح فرهنگتون اینقد پایین فرهنگ مامان بزرگیتو تو نی نی سایت رواج نده چندش کالا

راستی چقد ترشیده بودی که با 30 سال سن تن به همچین ازدواج ذلت باری دادی😂😐

من کسی ازم این ازمایش قبل ازدواجو بخواد سیکشو میزنم بدبخ

متأسفم واقعا برات ناراحت شدم که اینقد ارزش و فرهنگ شهرت و خانوادت پایینه از همه مهم تر ارزش خودت چقد پایینه...

@yasnaaaakord‍