2777
2789

بچه ایی ک تنبله بی ادبه زورش میاد مشق بنویسه.خیره ی جوری سبک مغزه

موقع مشق با دست و پاش بازی میکنه

سن ۷سال و ۸سال

تونستین درسخوان کنید؟

خیلی کفریم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تنبلیش از چ لحاظه

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
تنبلیش از چ لحاظه

درسی  

ادب

سر درس و کاری ک بهش میگم خودشو ب خنگی میزنه

بعد برای گوشی بازی کار با کاپیوتر میشه نخبه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

تشویقش کن جایزه بگیر براش پسر یا دختره

بخدا پول گذاشته بودم برم سونو سینه بدم دادم کادو خریدم براش

ولی هیچ اثری نداره

اونقدر خودمو زدم

اونقدر زدمش

میخام بمیرم

چاره اش اینه اصلا بهش تذکر ندی و پیگیرش نباشی بذار همین طوری بره مدرسه اونجا بازخواست بشه.

عزیزم اخراج موقت شده اونقدر بی تکلیف رفته

چرا از اول به درس علاقه مندش نکردی؟ وقتی میرفت مهدکودکاگه با گوشی بازی میکنه ازش بگیر و شبا زود بخوا ...

بقران مهدم رفت.عزیز فقط ی گوشی تو خونه هست ک نصف صفحه اش چسبه

روزی ۴۰ دقیقه دستش باشه یا نباشه

گوشی نداریم

کلا بهش تذکر یه بار بده پیگیر نباش 

رابطه مادر و فرزندی رو بخاطر درس به هم نزن

بزرگم بشه بهش میگی من راه و چاه رو گفتم خودت انتخاب کردی 

خواهر من خیلی بازی گوش بود همیشه ۱۶ میگزفت 

همش بازی ...

الان یه لیسانس و دوتا ارشد داره یکیش ارشد روزانه دانشگاه تهران

ولی بعد از دبیرستان خودش خواست کسی زورش نکرد 

قبلش ک زورش میکردن نمیخوند😁

درسی ادبسر درس و کاری ک بهش میگم خودشو ب خنگی میزنهبعد برای گوشی بازی کار با کاپیوتر میشه نخبه

اختلال داره 

توجه و تمرکزشم مشکل دارە؟

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
من که نتونستم

بخدا اینقدر رفتم مدرسه اش گریه کردم

چشمام درد میکنه

الان اخرام موقته

بقران مهدم رفت.عزیز فقط ی گوشی تو خونه هست ک نصف صفحه اش چسبهروزی ۴۰ دقیقه دستش باشه یا نباشهگوشی ند ...

عزیزم تاپیکاتو خوندم شرایط زندگیت انگار سخته

بخاطر همونم پسرت این رفتارارو داره 

امیدوارم مشکلاتت حل بشه