2777
2789

دیشب یه وسیله گذاشتم برای فروش. یکی همون ساعت اول کلی پیام و زنگ و اصرار که من می‌خوام و همین الان آگهی رو پاک کن. خلاصه قرار و مدار گذاشتیم و یه شهر دیگه بود قرار شد من با تیپاکس ارسال کنم. راس ساعت مقرر رفتم تیپاکس. قرار بود هزینه رو همون لحظه که تیپاکس باشم بده. زنگ زدم گفت الان می‌فرستم ولی دیگه جواب نداد. هرچقدر منتظر موندم هم نه پولی اومد نه جواب تلفنو داد نه هیچی.

یاد یه خانمی همینجا افتادم که رفتن سر قرار و یارو نیامده و دخترش پیامکی یه فحشی داده و کار به شکایت رسیده. 

فهمیدم حتما این روش جدید کلاه‌برداریه. می‌خوان عصبانیت کنن که یه فحشی چیزی بدی و بعد برن دادگاه و خسارت بگیرن و ملت رو سرکیسه کنن. 

خلاصه حواستون باشه که ملت از هر راهی دنبال سرکیسه کردن هستن.

کاملا مشخص بود طرف دنبال عصبانی کردنم هست.

خداخیرش بده اون خانمی که تجربه‌شو گفته بود و من امروز حواسم بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا یه چیزی منم بگم . خانومای که دنبال کار حالا فرقی نمیکنه نگهداری سالمند ، نظافت منزل ، فروشنده و ..... آگهی میذارید مواظب باشید ،بعضیا هستن مثلا طرف و میگه  ماهی ۴۰ملیون ،۵۰ملیون میدم با من رابطه داشته باش، و با این ترفند سواستفاده میکن و وقتی کارشونو کردن ،بلاکت میکنن. 

این اتفاق برای چندین خانوم افتاده .خلاصه حواستون باشه😐