2777
2789

زن پول نداشته باشه خیلی مردا حمایتش می‌کنن.  

اما اگه یه مرد پول نداشته باشه، بسیاری از زن‌ها حتی نیم نگاهی بهش نمی‌کنن.  

لوی دو فرونس، این کمدین فقید فرانسه،  

میگه که بعد از جدایی و طلاق در فرانسه آقایون اول پشیمون میشن، بعد دست به دست میشن.  

اما خانم‌ها اول دست به دست میشن، بعدش پشیمون میشن.  

به همین خاطر فرانسوی‌ها یه جمله‌ی معروفی دارن که میگه:  

آدم درست رو که پیدا کردی…  

آدم درست رو که پیدا کردی، زمان دیگه مهم نیست.  

حتی اگه دیر اومده باشه.  

نگهش دار، بگیرش، چون آدم درست رو پیدا کردی.

واقعا نمیفهمم چی میگی

هیچکدوم از حرفات بهم ربط نداشت! 

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خانم ها هم خوشگل نباشن اون اقایون کمکشون نمیکنن 

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

والا من طلاق گرفتم نامزدم ۴ ماه نشده اردواج کرد بعد پشیمون شد از طلاقمون یه مدت مزاحمم بود و هی میومد سر کوچمون منو میدید بعد رفت 

و من ۲ سال گذشته و هنوز ازدواج نکردم 

پس برای من برعکس بود😂😂😂

امروزه مردم به نون شب شون هم‌ محتاج اند خوشگلی کیلو چنده

همون دیگه میگم الان که مردم نون شب ندارن آقایون محض اکثرشون محض رضای خدا به خانم ها کمک نمیکنن

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن