2777
2789
عنوان

حرف فامیل برای شماهم مهمه یا نه

103 بازدید | 6 پست

حالا اگه تاپیک مادر شوهر خواهر شوهر باشه سوراخ می‌کنید انقدر میاید واقعاً که بگید دیگه😐😐

وقتی به مامانم میگم می‌خوام با پارتنرم برم بیرون مشکلی با بیرون رفتنم نداره فقط مشکلش اینه که میگه بری فلان جا فامیل ببینه چی فامیل چی میگه زشته فامیل بگه فلان دختر با پسر بیرونه😐😐

منم بهش میگم خب وقتی خانواده هر دو طرف در جریان این بیرون رفتن زیر نظر خانواده هست به فامیل چه ربطی داره!؟ حتی اگر فامیل هم ببینه مهم اینه که خانواده من می‌دونه و دهنشون بسته می‌شه

هیچی دیگه حالا مامان من گیر داده به این موضوع که اگه فامیل ببینه چی بده فلانه خدایی چیکار کنم با مامانم که این فکرا رو از سرش بیرون کنه؟

باهاش حرف زدم قانعش کردم که اینجوری فکر نکنه ولی خب نمی‌دونم دیگه تاثیری داشته یا نه

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قبلاً خیلی برام مهم بود 

ولی الان نه

هر چی میخوان بگن بزار بگن 

ارزش نداره زندگی خودمونو برا یه مشت آدم بیکار و فضول جهنم کنیم

بنظرم توام حواست باشه که آتو ندی دستشون

که داند به جز ذات پروردگار،که فردا چه بازی کند روزگار...🌱

تا حدودی حرف مادرتون درسته ،چون جنبه های منفی رو میبینن که ممکنه عاقبت کار اتفاق خوبی نشه 

مخصوصا شهر های کوچیک این نگرانی بیشتره 

اگه پارتنرتون در حد دوست هستن ،حرف مادر براتون مهم باشه ،اون یک درصد منفی رو هم در نظر بگیرید عزیزم 

تا حدودی حرف مادرتون درسته ،چون جنبه های منفی رو میبینن که ممکنه عاقبت کار اتفاق خوبی نشه مخصوصا شهر ...

قصدمون ازدواج بعدشم شهرمون کوچیک نیست تا حالا هم هیچ فامیلی ندیده به نظر من نگرانیش بیجا وقتی خانواده دو طرف در جریانه

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍