سوپراکل مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 431 عنوان زوج درمانگر در تهران 27 بازدید | 4 پست سلام منو همسرم مشکل داریم یه نوزاد ۹ ماهه هم دارمالتماس میکنم وجدان داشته باشید نیایید تبلیغ کنید همین الان بخاطر کتک کاریش از پزشک قانونی برگشتمیه زوج درمانگر خوب که خودتون رفتین و نتیجه گرفتین معرفی کنید در شمال تهران 1404/09/11 | 11:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maximilian_de_winter عضویت: 1397/11/15 تعداد پست: 5677 معصومه حاتمی. حوالی میدون ونک هست. هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
هستی_۱۱ عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 603 خانم دکتر خدا بنده، کلینیک افرا، ستارخانمن درمان فردی رفتمعالیهاما زوج درمانی هم دارهتو همون کلینیک خانم دکتر صالحی هم هست که شنیدم عالیه
سوپراکل مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 431 خانم دکتر خدا بنده، کلینیک افرا، ستارخانمن درمان فردی رفتمعالیهاما زوج درمانی هم دارهتو همون کلینیک ... اخه دوره میخوام سمت نیاوران اقدسیه اینا باشه من نوزاد دارم ماشین هم ندارم رفت امد برام سخت میشه