2777
2789
عنوان

ختنه حلقه بهتره یا سنتی

69 بازدید | 7 پست

سلام امروز متوجه شدم که چقدر ختنه با حلقه عوارض داره و اگر میدونستم بچم انقدر بعدش اذیت میشه حتما میرفتم پیش متخصص جراحی کودکان و به صورت جراحی یا همون سنتی ختنش میکردم..خیلی حلقه زود افتاد و من در اون مدت راحت بودم اما بعدش فهمیدم  بدی هایی هم داره خواستم این تاپیک رو بزارم تا اگر کسی قصد ختنه بچش رو داره حتما با متخصص جراح مشورت کنه چون هیچکس ب من نگفت..

خب قبلش حتما با دکتر مشورت باید کرد .من پسرمو ۴۰ روزگی بردم متخصص اورولوژی خود دکتر گفت حلقه بهتره تو این سن زمان خوب شدنش هم ی هفته بود 

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه منم خیلی خوب بود ختنش و راحت دوره نقاهتش تموم شد ولی الان همش باعث میشه اطرافش دچار چسبندگی بشه.

۵۰ روزش بود ک دکتر اورولوژی گف من سنتی انجام میدم ولی من بخاطر حرف اطرافیان ک همه گفتن حلقه خوبه بردمش با حلقه انجام دادیم. بچه من وزنش رو نموداره ولی میگن چون تپله اونجاش میره داخل و باعث چسبندگی میشه و دکتر جراح امروز بهم گفت بد ختنه نشده ولی عوارض ختنه با حلقه اینه😭

تا هفته دیگ باید چرب کنم اگر اوکی نشه باید ببرم خود دکتر براش باز کنه

۱۰۰در صد تو یکی دو هفته اول تولد انجام میدم سنتی 

بدون بی حسی و بخیه 

هم زودتر خوب میشه 

هم شکل زیبا تری داره 

هم حس میکنم رو اندازه ش تاثیر مثبت داشته باشه 

هم عوارض بی حسی رو نداره 

کاش جراحی و بخیه به عنوان روش معرفی نمیشد اصلا 

پوستو جمع میکنه  بعد موقع نعوظ پوستش کمه نمیذاره کاملا قد بکشه

ای بر پدرت دنیا آهسته چه ها کردی

واییی سنتی انجام بدین ولی به بچه ظلم نکنین بچه من بی حسیش انگار خوب نبود و یا بی حس نشده بود براش انجام داد یه جیغی زد ک من هر روز خودمو دکترشو لعنت فرستادم اون طفل معصوم چ گناهی کرده اخه ک درد بهش بدی ...بی حسی انقدر عوارض نداره ک بچه گناه داره

واییی سنتی انجام بدین ولی به بچه ظلم نکنین بچه من بی حسیش انگار خوب نبود و یا بی حس نشده بود براش ان ...

بچه تازه متولد شده هنوز عصباش کاملا کار نمیکنه و ختنه ام  یه پوست اضافه ست  یه لحظه بریده میشه میره دیگه 

نه بی حسی و بی هوشی خیلی عوارض دارن راحت زیر بارش نرین 

تازه شم.  برا بی حس کردن  ۴..۵جا اطراف بیضه رو سوزن میزنن که دردش بیشتر از برش نباشه  کمترم نشست 

ای بر پدرت دنیا آهسته چه ها کردی

برای اونم لیدوکایین هست 

بستگی ب دل مادر داره من بچه اولمه و اصلا نمیتونم درد و گریه بچمو برای ی لحظه هم تحمل کنم و بهش فک کنم ختنه یک نوع جراحیه  اون پوست اضافه ک میگین قبل از بریدنش یک عضوی از پوست بچه هست و دردشو تا مغز استخون حس میکنه مثل اینکه شما ب گریه بچه سر شدین.

ب نظر من سر کننده لازمه حالا هرکسی بستگی به شخصیت خودش داره ک بچشو کجا وچجوری ببره برای ختنه