2777
2789
عنوان

وکیل داریم

147 بازدید | 17 پست

سوال من اینه که شوهر فوت کنه مادرشوهر سهم ارث داره از پسرش که سه تابچه داره درصورتی معتاده وزمین کشاورزی از شوهرش مانده.... وماشین وخانه   وحقوق پسرش میتونه مادرشوهر ارث ببره با انکه سه تابچه داره وزنش در سختی باشه

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله از حقوق هم ارث میبرهشما با اجرا گذاشتن مهریه میتونی اول از اموال حقتو بگیری بعد اگر چیزی موند بی ...

خب سه تا بچه داره خانه به بدختی ماشین به بدختی خرید بدبخت الان مادره راحت ومفت بگیره  زنه معتاده میتونه ثابت کنه این زن حقش نیست از حقوق وارث چیزی نرسه بهش 

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

بله از حقوق هم ارث میبرهشما با اجرا گذاشتن مهریه میتونی اول از اموال حقتو بگیری بعد اگر چیزی موند بی ...

مهریه اسش ۳۱۴سکه کامل دولت از ارث میتونه  تمام ۳۱۴سکهبگیره چون نگران اینده بچه هاشه مادرشوهرش دریده مهم نیست براش 

مهریه اسش ۳۱۴سکه کامل دولت از ارث میتونه تمام ۳۱۴سکهبگیره چون نگران اینده بچه هاشه مادرشوهرش دریده ...

آره عزیزم اول مهریه بزار اجرا

وکیل بگیر خودش کارارو انجام میده فک کنم ۳۰۰ تا سکه رو بگیری دیگه چیزی هم نمونه براش

[QUOTE=402911738]ارث داره[/QUOچطوره ارث مادرش معتاده سه تابچه داره بدبخت با این گرانی چکارکنه یذه مادرشوهرش دود کنه 

آره عزیزم اول مهریه بزار اجراوکیل بگیر خودش کارارو انجام میده فک کنم ۳۰۰ تا سکه رو بگیری دیگه چیزی ه ...

حقوق چی نمیخواد تعلق بگیره به خاطر گرانی پشتوانه نداره کارنمیکنه سه تابچه کوچیک پشت سرهم داره 

مهریه اسش ۳۱۴سکه کامل دولت از ارث میتونه تمام ۳۱۴سکهبگیره چون نگران اینده بچه هاشه مادرشوهرش دریده ...

ببین شکایت کن واسه مهریه . خونه و ماشین اگه به اسم خودش بود تا 10 میلیارد میزنن به نامت . 

بعد اگه شوهرت بیشتر از 10 میلیارد ارث داشت باقیش بین تو و مادرش و بچه هاست تقسیم میشه...

حقوق هم فک کنم اگه شکایت کنی برا نفقه خودت و بچه هات بدن به شما

ببین شکایت کن واسه مهریه . خونه و ماشین اگه به اسم خودش بود تا 10 میلیارد میزنن به نامت . بعد اگه شو ...

تمام سرمایه ۵میلیارد هم نمیشه پس خیالش راحت باسه دوستم به مادرشوعرش چیزی نمیرسه چون مادرشوهرش همش درحال دود دادن فرقی نداره اینم سه تابچه کوچیک داره باکلی قسط میگه نمیخوام حقوق بهش برسه با این گرانی فقط بیمه برای خدمات درمانی بوده نیروهای مسلح میتونه قطع کنه به مادرشوهرش نرسه

نصف حقوق به شما میرسه و نصف بعدش بین سه فرزندتون و مادر شوهرتون تقسیم میشه

میشه کاری کرد بهش تعلق نگیره برعکس بیمه درمانی هم کردش دوستم خیلی ناراحته با گرانی فشاره سه تابچه داره نمیتونه کار هم بکنه با همین حقوق سر کنه نمیخواد به مادرشوهرش تعلق بگیره معتاده دود میکنه هوا

تمام سرمایه ۵میلیارد هم نمیشه پس خیالش راحت باسه دوستم به مادرشوعرش چیزی نمیرسه چون مادرشوهرش همش در ...

واقعا دقیق نمیدونم...

ولی اگه خونه و ماشین به اسم همسر باشه بدون اینکه به خانواده شوهر بگه بره شکایت بکنه برا درخواست مهریه . خونه و ماشین رو به وکیل بگه به جا مهریه بگیره .

حقوق رو هم به جا نفقه

میشه کاری کرد بهش تعلق نگیره برعکس بیمه درمانی هم کردش دوستم خیلی ناراحته با گرانی فشاره سه تابچه دا ...

وکیل نیستم فقط یه سری اطلاعات داشتم بهتون گفتم

اینا رو نمیدونم با وکیل مشورت کنه حتما یه راه حلی هست