2777
2789

همون موقع استرس خیلی خیلی زیادی بهم وارد شد و خیلی داد زدم تا وقتی بچه دوباره حالش خوب شد😭الهی بمیرم برای بچم.

همون موقع زیر دلم درد گرفته بود حس کردم منقبض شد.ولی یه نیم ساعت بعد کم کم خوب شد و طوریم نیست...هفته ۱۷ هستم خانما مشکلی که پیش نیومده بخاطر استرس؟

حالا نگرانی این یکی داره دیوونم میکنه😢

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الان خوبی؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نکن .... شدیدا روی اینده اش تاثیر داره..حتی گاها در اینده ممکنه عدم تمرکز یا پیشفعالی و یا بچه خیلی غمگین و استرسی باشه..... اینا ک میگم نتیجه کلی تحقیقاته.

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
آره طوریم نیست اصلا فقط دیشب زیر دلم گرفته بود

اشکال نداره دگه مشکلی نیست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نکن .... شدیدا روی اینده اش تاثیر داره..حتی گاها در اینده ممکنه عدم تمرکز یا پیشفعالی و یا بچه خیلی ...

بخدا ریلکسم اصلا اومدم اینجا که ریلکس بمونم و ارامشم بیشتر باشه یه حادثه غیر منتظره پیش اومد😔

بمیرم برای بچه هام کاش بیشتر مواظب بودم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

نفهمیدم چرا ترسیدی؟

یه اتفاقی برای دخترم افتاد یه حادثه من خیلی خیلی ترسیدم

خدارو شکر بخیر گذشت

آره خدارو هزار بار شکر به خیر گذشت الانم فکرشو میکنم قلبم درد میگیره