2777
2789

نظرم اینه دمش گرم ک می‌دونه هیچوقت برای هیچ چیز دیر نیست 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۴۰ سال سنی نیست.چه اشکال داره؟ این عالیه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

خیلیم عالی 

ان شاء الله موفق باشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اخه همش میگه نکنه دیرهی دلسرد میشهیه روز سرحال و پر انرژییه روز سرد و ناامید

دیگه ادمی که میخواد تغییر کنه نباید به حرفای بقیه گوش کنه

۱۴ سالت هم بود یه چیزی میگفتن

مردم در هر حال یه چیزی میگن

با شما مخالفم.

سن مهم نیس مهم اینه اراده کنه و تلاش برا پیشرفت و از هدفت دست نکشه ،از هرجا شروع کنی بردی

کاربر اقام اهای ملت درخاست دادن ممنوع حتی شما دوست گرامی قانون شماره یک! هیچ وقت دومی نباش🍷🚶‍♂️ ،میگ گلی رو ک وقت نمیکنی اب بدی از اول نکار اگ عاشقی بلد نیسی کسی رو عاشق خودت نکن😐،زندگی ارزش اینو نداره بخای غم بخوری و خودت میمونی برا خودت همه رهگذرن سعی کن درست زندگی کنی ن قلبی رو برنجونی و ن ب کسی ظلم کنی ک زمین گرده شدید،،،هر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذرد هر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

اخه همش میگه نکنه دیرهی دلسرد میشهیه روز سرحال و پر انرژییه روز سرد و ناامید

بخاطر فشار های زندگی و .. هستش 

کافیه به چیزای خوب و اتفاقات خوب فکر کنه 

به توانایی خودش فکر کنه 

همه چی درست میشه 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman