2777
2789
عنوان

جنسیت بچه دوم

613 بازدید | 57 پست

اون چیزی که میخواستم نشد

البته ناخواسته هم باردار شدم

خیلی افسرده شدم از دیشب

شوهرم هم انگار ناراحته ولی چیزی نمیگه

چه کنم واقعا نه آمادگی بچه داشتم نه آمادگی این جنسیت رو

خونواده مون کلا تک جنسی شده همه دختر هستیم از سمت خانواده خودم و واقعا دیگه روم نمیشه به بقیه دوباره بگم دختر 

مادرم هم دعوام میکنه همه باهام بدرفتاری میکنن واقعا دلم شکسته

ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرت و بقیه غلط میکنن بگو زرنگ بودی خودت پسر میاوردی البته دیدگاه من این نیست ولی واسه ادمی مثل مادر شما  این رفتار و جواب خیلیم خوبه

توام خیلی پسر میخوای سومی ای وی اف کن

لایک نکن خواهر منننن  

خب عزیزم این چیزا دست خداست.

اشکالی نداره .بچه سالم باشه مهم نیست که

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

خدا رو شکر کن ناشکری نکن .من حامله شدم دو قلو دختر ناشکری کردم نزدیک بود از دستشون بدم با هزار بدبختی برام موندن .آرزو کن سالم باشه اگه خدای نکرده یه انگشت نداشته باشه اونوقت نمیدونی چه کار کنی

بعضا تو حسرت یه دختر سالها میسوزن

اونا هم عقل ندارن

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

عزیزم فقط خدا رو شکر کن چون هدیه خداست هر چی که اون صلاح بدونه حتما همون بهتره 

منم باردارم و جنسیت اونی نشد که می‌خواستیم ولی بازم خدا رو شکر میکنم و دعا میکنم همون سالم و عاقبت بخیر باشه که همین مهمه 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

خونه ماهم برعکس کمبود دختر داریم همه حسرت دختر

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

دختر پسر نداره زبون که داری به همه بگو جنسیت مرد تعیین می کنه نه زن به جای اینکارها بگو تا دهنشون بسته شه من خودم شخصا دوتا بچه دارم دوتا دخترن خدارو شکر می کنم دومی دختر شده خیلی خوبه هم جنس اولی شده هر کسی آمد دلسوزی کنه واسم اینکه دختره دهنشو بستم گفتم جنسیت دست من نیس دست شوهرمه و خدا خودش بهتر صلاحمون دونسته