2777
2789

هوشبری چیه دیگه؟

همسایه مادرشوهرم عروسش پزشکه اونم از اینا که ژل و فیلر و اینا میزنن یعنی پول پارو میکنه بعد مادرشوهرش میگه وقتی شام بهش میگم بیا از مطب میاد نمیذاره مادرشوهره دست به چیزی بزنه سفره میندازه جمع میکنه ظرفا رو میشوره البته اون شوهرش یه دونه پسره و فقط یه خواهر داره.مادرشوهرش هم بچه شو نگه میداره کلا با هم خوبن اینم بگم پسره یه مهندسی زپرتی خونده الان با پولا زنش بساز بفروش کوچولو داره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه باید همکاری داشته باشن 

خاهر شورت کحا رفت مادر شوهرت چی پس غذارو کی پخته بود پیشنهاد ماشبن ظرفشویی بده بگو نمیرسم درس دارم 

شلخته بودن با کثیف بودن فرق داره میدونستی اینوووووووو😎😍😘

چه ربطی داره مگه کمک کردن به رشته تحصیلی هست به عقل و شعوره شما نمیخواد خودت را ناراحت کنی

قبل قبولیم اینجوری بود که می‌گفت اون خیلی سطح بالاتر کمک نباید بدن می‌خندید بهمون تکون نمی‌خورد الان دیگ زشتش میاد یکم بلند میشه ولی نگاهش به منه برا من جا می‌ذاره  ک بخواد منو کوچیک کنه یا خودمو نگیرم می‌خوام بدونم دفعه ها بد منم تکوم نخورم یا محلش نذارم چون خیلی پروو