2777
2789

اصلا اصلا بیان احساس نداره یعنی به هیچچچچچ عنوان خب ادمی برای همین موارد ازدواج میکنه اگر ڻه پدر و برادر داشتم دیگه تو خونه تازه توجهشونم از این بیشتر بود .با اینکه من بارها دیدم مادرشو بی هوا بغل میکنه میبوسه منو نه .

من هرررررچقدر زیبا باشم اصلاااااا بیان نمیکنه از خودم تعریف نباشه بارها نگاه های از روی تحسین بقیه رو توخیابون روی خودم احساس کردم اما این و خانوادششش اصلاااااا حتی روز عروسیمم ازم تعریف نکرد.یه شمال چیه دیگه از اتوبان با تهران دو ساعت فاصلشه یه کاشان یه قم و جمکران برای من شده حسرت  فقط میگه مثل گاو بشینیم خونه تو صورت هم نگاه کنیم به شدت بچه ننه من میدونمهمهههه حرفامونو به مادرش میگه و از طرفی اونم بهش یادمیده .

خرجی هم برای من شده حسرت میگه من خودم میخرم پول نمیدم 

سوال اول. خود سرزنشی داخلی تون زیاده؟

من اوایل ازدواج اصلا به روش نمیاوردم بامحبت سعی میکردم یادش بدم اما اینقدر خنگ بود که یاد هم نگرفت .

واین اواخر دیگه به سکوت رسیدم و در اخر واکنش دفاعی بدنمنسبت بهش که میبینمش سریعا بالا میارم از دیشبم اومدمخانه پدرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه یوبسه عوضی دعوا راه بنداز تا اونم روز خوش نداشته باشه

به خدا ده ساله داره دهنم سرویس میشه ولی اون انگار داره بهش خوشمیگذره دیگه به مرحله واکنش دفاعی از شدت بیزاری رسیدم و با نامه روانپزشک اومدم خانه پدرم چون به محض دیدن و حرف زدنش بالا میارم شدید 

بزن تو سرش آدم شه😐 

بگو با الاغ هم اگه ازدواج میکردم ،دوتا کلمه محبت آمیز و میزد .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌رفتارتوعوض کن تا عوضت نکردم .  بعضیا رو باید خواسته تو  بگی بلکه به خودشون بیان 😐

اینارو باهاش در میون بذار 

حس میکنم فقط تو ذهنته و انتظار داری اون کار بلد باشه و انجام بده 

مسافرت ها رو تو میتونی برنامه بچینی 

وقتی هیچی نگی فکر میکنه هیچی نمیخوای و هیچی تو ذهنت نیس

ای بر پدرت دنیا آهسته چه ها کردی

بزن تو سرش آدم شه😐 بگو با الاغ هم اگه ازدواج میکردم ،دوتا کلمه محبت آمیز و میزد .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ...

ده ساله به خدا مداوما محبت کردم گفتم یاد بگیره اینقدر خنگ بود که حتی اموزش های منم یاد نگرفت 

نه بابا ما چندین ماهه رابطه نداریم از شدت بیزاری و تنفره

رابطه چرا ندارین؟

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
هنگ نیست. خودشیفته هست. لذتش تو آزار تو هست

هر چی هست ارزونی خودش وو ننش خب ادم شوهر میخواد برای محبت برای زبان خوش اگر نه به خدا داداشم بابام بیشتر بهم توجه میکنم بابام بهم بارها گفته وای لباست چقدر قشنگه .

این میگه کلفتم باش بچه هامو بزرگ کن پولم بهت ندم مثل گاوم نگام کن 

مردا یک شاه کلید دارن اونم حظ اقتدار و‌احترامشون هست

از در میاد ‌پاشو بگو به به آقامون اومد سایه ی سرم اومد ستون خونمون اوم( الکی مثلا)

یا وقتی میره همینطور

تو خونه بچه ها یک چیزی میگن بگو هرچی بابا بگه

یا اگه بچه نداری یک حرفی میزنه بگو هرچی رئیس بگه..

ازین حرفا یک هفته اول میترسه میگه چیشده؟ توطئه میخوای بکنی؟ نکنه سرطان دارم!!

اما بعدش ادامه بدی جوری گوشش دراز میشه که حد نداره

عاشقتتتت میشه