2777
2789
تو کماست

پس امیدتون بخدا باشه انشاالله که بهوش میان 

روحشونم سرجاشه 😊

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

از نظر من اصل کما و بی هوشی یه خاموشی حسی بدنه برای اینکه بدون تحمل و رسیدگی به درد ها بتونه خودشو ترمیم کنه .خیلی از خانم ها از جمله خودم بار ها توی پریودی از درد بیهوشی رو تجربه کردیم شبیه خوابه . یا بیهوشی اتاق عمل ، هیچکدوم نمیذارن درد رو بفهمی پس از این بابت خیالت راحت . ان شالله خدا شفا بده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما اصلا می‌دونی مرگ مغزی یعنی چی؟یعنی مغز از کار افتاده و هیچ فرمانی به بدن نمی‌ده و نفس کشیدن هم ب ...

عزیزم استارتر گفتن ضربه مغزی شده، ضربه مغزی با مرگ مغزی متفاوته

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
کما فرق می‌کنه کما یه حالت بیهوشی هست ولی مرگ مغزی دیگه تمومه

اینم گفتن تمومه ولی دونستن ی خدایی هم هست

کار تو معدن فقط اونجاش ک میای خونه و خسته میری توییتر میبینی یکی توییت کرده سخت تر از کار تو معدن لاک زدن دست راسته

حمد شفا خوندم عزیزم 

ان شالله که به زودی زود عزیزت بیاد کنارت

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

انشالله ک برمیگرده و سلامتیشو بدست میاره توکل بخدا

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

مغزش خوب شد عین روز اول شد؟

اره عالی همه چیزم یادشه 

وقتی واسش خاطره میگم نصفش من میگم نصفش اون 

کار تو معدن فقط اونجاش ک میای خونه و خسته میری توییتر میبینی یکی توییت کرده سخت تر از کار تو معدن لاک زدن دست راسته

عزیزم اون فقط ۸ سالشه

خدایا خودت رحم کن بهش🥺انشالله شفاپیدا میکنع

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️