2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با یکیشون صحبت کردم گفتم من این چیزا رو قبول ندارم با یه اعتماد به نفسی گفت اسم و سال تولدت رو بگو یه چیزایی همینجا در موردت میگم که نه تنها خودت همه ایمان بیارن ولی هر چی گفت برعکس بود:/ بعد میگفتم اتفاقا علاوه بر اینکه درست نیست داری برعکس میگی میگفت نه حرف من درسته تو نمیفهمی😂 کم کم داشت متقاعدم میکرد که من اصلا کل زندگی خودم رو برعکس فهمیدم که از تاپیکش خارج شدم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
من با یکیشون صحبت کردم گفتم من این چیزا رو قبول ندارم با یه اعتماد به نفسی گفت اسم و سال تولدت رو بگ ...

وای اره یکی دیگشونم هس هرسوالی ازش پرسیدن جوابایی داده که طرف گفته اصلا اینجوری نیس ولی بازم بااعتماد به سقف ادامه میده😂

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

واسه منم همه چی‌ رو اشتباه گفتن

زمستون گفت تابستون 

سفید گفت گندمی 

بلند گفت کوتاه 

یعنی چرررررت ووووو پرررررررت

بعد می گفتم اشتباه گفتی 

میگفت عهههه اول جسم گفتاااااا زمستون 😂😂

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
من با یکیشون صحبت کردم گفتم من این چیزا رو قبول ندارم با یه اعتماد به نفسی گفت اسم و سال تولدت رو بگ ...

وای عالی بود 😂😂

حس ششم ۹۰,درصدشون ک الکیه اونایی هم ک دارن اصلا اینجوری نیست بیان حدس بزنن 😂

مثلا مادر بزرگ من هروقت برا یکی از بچه هاش مشکلی پیش بیاد دلش شور می افته زنگ میزنه 

رد خور نداره حتی دعواهم بشه میفهمه زنگ میزنه میگه چیزی شده؟

واسه منم همه چی‌ رو اشتباه گفتنزمستون گفت تابستون سفید گفت گندمی بلند گفت کوتاه یعنی چرررررت ووووو پ ...

یکیشون بودکدوزرنگ همچین اسمی خیلی میگن دقیقزمیگه من سوال پرسیدم کلادلیلی روچیزدیگه گفت من گفتم به خاطراون نیست میگفت نه همینه حالااون شاخشون بودکلی هم کلاس میزاره جواب میده 

یه بنده خدایی پرسید 

طلامو بفروشم ماشین مدل پایین بخرم 

واسه یادگیری رانندگی

گفت اره بخر طلا میاد پایین 

🤯🤯🤯

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
یه بنده خدایی پرسید طلامو بفروشم ماشین مدل پایین بخرم واسه یادگیری رانندگیگفت اره بخر طلا میاد پایین ...

😅😅😅یکیشون عیدطلاخریده بودبعدارزون شدیه مدت اینجاگریه میکردمن گفتن توکه حس ششمی خودت توچرابهش برخورد

بدتر کاربر هایی که حرف های اون به ظاهر حس ششمی ها رو قبول دارند و با التماس میخوان که جواب سوالشون رو بدن😐

الکی خودشون رو حس ششمی جا میزنن تو سایت معروف شن آخه نمیدونن اینجا که معلوم نیست چه کسی دروغ میگه چه کسی راست میگه معروفیت به چه دردی میخوره آخه🥲

✒️متاهل