2777
2789
عنوان

کتابی که من نوشتم🤓🤗🤌📝📚

139 بازدید | 18 پست

سلام 🩷💫💕

من یک کتابی نوشتم  به اسم «انگلیسی آب خوردنه »

در ۳۰ درس  که به صورت خیلی سریع و ساده زبان رو از پایه یاد میگیرین و به سطح بالا می‌رسید

.  هدفم از طراحی این کتاب اینه که گرامرهارو هدفمند یاد بگیرید و بتونید خودتون جمله بسازید  

و در زمان کم

تمام مطالب رو یاد بگیرید و بتونید صحبت کنید   آموزشم متفاوت هست و روش خودم رو دارم

🔴🔴🔴میتونید چند نمونه از درس هارو هم  ببینید و بعد تصمیم بگیرید . اندازه ۴ سال آموزشگاه جلو میندازه شمارو

هم میتونید به صورت‌ خودخوان داشته باشید  که تمریناتش پاسخنامه هم داره

و  هم میتونیدکلاس شرکت کنید .

به صورت خودخوان هزینه کلا  ۵۰۰ تومنه که کامل تمام درس های کتابم  و تمریناتش و پاسخنامه رو یک جا براتون میفرستم .

اگر کلاس رو بخوایید و رفع اشکال بشه  ۳۰ جلسه هست هزینه  به صورت قسطی ۲ و پانصد در ۵ قسطه

ادامه توضیحات کلاس رو میذارم👇👇👇👇

پیام بدید درخدمتم

ایدی ایتا Englishapieceofcake

ایدی تلگرام englishapieceofcake

آموزش گرامرو مکالمه‌از پایه تضمینی❌️هزینه قسطی❌️بعد از رضایت پرداخت کن❌️ کانال لیسنینگ تلگرام Englishapieceofcakee. انیمیشن .موسیقی .داستان صوتی+ متن فارسی و انگلیسی

..

این تاپیک نظر شاگردای  نی نی سایتمه💚

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

آموزش گرامرو مکالمه‌از پایه تضمینی❌️هزینه قسطی❌️بعد از رضایت پرداخت کن❌️ کانال لیسنینگ تلگرام Englishapieceofcakee. انیمیشن .موسیقی .داستان صوتی+ متن فارسی و انگلیسی

بهترین و کاملترین کتاب آموزش  اسپیکینگ

و گرامر  در 30 درس

از پایه تا سطح بالا  می‌رسی 🤓📚📝👌

به زبان خیلی خیلی خیلی ساده توضیح داده شده

مناسب افراد ضعیف

❤️کتاب انگلیسی آب خوردنه ❤️

ادامه توضیحات 👇👇👇👇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این یک کتاب از هشتم تا دوازدهم فول میشن بچه ها 👌👌👌❤️💕❤️💕

❌تضمینی

❌هزینه بعد از رضایت

هم برای  مدرسه ایی ها

🔵 🔴هم برای افرادی که مایلند اسپیکینگ و مکالمه یاد بگیرند مناسبه

نمونه درس هم میتونید ببینید

بچه ها نویسنده کتاب خودم هستم 🙏🌹

🔵کتاب انگلیسی آب خوردنه انتشارات ارشدان🔵

در 30 درس

توضیح محتوای کتاب👇👇👇👇👇👇

کتاب انگلیسی آب خوردنه

با این کتاب  به یک سطحی می‌رسید که میتونید صحبت کنید

کتاب "انگلیسی آب خوردنه" در ۳۰ درس به زبانی بسیار بسیار ساده و متفاوت هست و به فارسی توضیح داده شده که

شامل

آموزش"" تمامی مباحث گرامری و اسپیکینگ""

از سطح پایه هست

همراه با پاسخنامه تمرینات و تمرین ثبیت گرامر و مقایسه زمانها

و با این کتاب به سطحی می‌رسید که راحت میشه """انگلیسی حرف زد """

توضیحات و تمرینات به نحوی هست که ضعیفترین افراد میتوانند با این کتاب به سطح بالایی برسند.

مناسب نوجوانان و بزرگسالان.

درسهای من

☘️۶۰ تا موضوع اسپیکینگ داره

☘️حدود ۲۰۰۰ تا لغت کاربردی داره

☘️۳۰ تا استوری داره

☘️بعلاوه  بخش مکالمات  پرکاربرد روزمره

☘️بخش درک مطلب

☘️همره با بخش های توضیحات گرامری و جمله سازی

توضیحات و تمرینات به نحوی هست که ضعیفترین افراد میتوانند با این کتاب به سطح بالایی برسند.

مناسب نوجوانان و بزرگسالان.

دوره کتاب انگلیسی آب خوردنه

تایم کلاس نامحدود ✔️✔️✔️✔️

یعنی هرچقدر سوال داشتی بدون زمان بندی درخدمتم🌹

درس ها بصورت pdf

همراه با ویس توضیحاتم

و پاسخنامه تمرینات

بهترین و کاملترین کتاب آموزش مکالمه و گرامر از پایه تا سطح بالا 🤓📚📝👌

..

این تاپیک نظر شاگردای  نی نی سایتمه💚

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

آموزش کامل گرامر جمله سازی از پایه تا سطح بالا در ۳۰ جلسه

❌تضمینی که  جمله سازی و اسپیکینگ رو خوب و سریع یاد میگیری

این کتابی هست که من نوشتم

برای دیدن نمونه درس رایگان هم میتونید پیام بدین درخدمتم

هزینه قسطی

تایم کلاس نامحدود

خصوصی

فقط در 30 جلسه

⚫️تضمینی دریافت هزینه بعد از رضایت و شرکت در کلاس

ایدی ایتا   Englishapieceofcake

ایدی تلگرام  englishapieceofcake

💛💕💛💕💛💕💛💕💛💕💛💕💛💕💛💕

.

.

.

😊

کتاب انگلیسی آب خوردنه

برای همه سنین  و گروه ها مناسبه

❌️کسایی که بخوان اسپیکینگ شون قوی بشه

❌️بچه های مدرسه ایی. با این دوره.  تا دوازدهم  دیگه راحتن

❌️خانم های متاهل و بچه کوچک دار که  وقت کلاس های حضوری رو ندارن

❌️کسانیکه که نمیتونن زیاد هزینه کنن

❌️مناسب سن ۱۲ به بالا

دوره های ک طراحی کردم

دونه دونه توضیحاتشو میذارم کامل تو پست بعدی💫

🔴کتاب انگلیسی آب خوردنه ۳۰ درس از پایه تا سطح بالا آموزش گرامر و جمله سازی و اسپیکینگ

🔴دوره ی کتاب های زبان مدرسه نهم تا دوازدهم

🔴آموزش کامل الفبا انگلیسی روخوانی جمله سازی لیسنینگ  ۱۵ درس

🔴دوره ی تکمیلی تمرینات لیسنینگ و اسپیکینگ و تمرینات کتاب ۵۰۴

توضیحات محتوای کتابم

کتاب "انگلیسی آب خوردنه" در ۳۰ درس به زبانی بسیار بسیار ساده و متفاوت هست و به فارسی توضیح داده شده که

شامل

آموزش"" تمامی مباحث گرامری و اسپیکینگ""

از سطح پایه هست تا سطح بالا

همراه با پاسخنامه تمرینات و تمرین ثبیت گرامر و مقایسه زمانها

و با این کتاب به سطحی می‌رسید که راحت میشه """انگلیسی حرف زد """

مناسب نوجوانان و بزرگسالان. ۱۲ به بالا

👇🏼دوره اموزشی زبان مدرسه

زبان هفتم تا دوازدهم رو آموزش میدم به زبان خیلی ساده 👍

شامل؛

✔️کلیپ های توضیحات کامل گرامری کتاب‌

ویس توضیحات

لغات مهم درس ها

نمونه سوالات امتحانی

توضیح کامل گرامرها  

✔️معنی لغت به لعت تمام صفحات کتاب به صورت ویس

❤️من معلم دبیرستان و آموزشگاه هستم ۳۸ سالمه مولف کتاب"" انگلیسی آب خوردنه""❤️

میتونید نمونه درس رایگان رو هم ببینید.

پیام بدید درخدمتم🌹