2777
2789
عنوان

خانوما بیایین یه لحظه

47 بازدید | 2 پست

میدونستی در تخت جمشید پله های زنان با پله های مردان متفاوته؟ پله های زنان کوتاه تر از پله های مردان هست، به این دلیل که آناتومی بدن زن ظریف تره و پله مردانه خسته اش میکنه. 

بعد این گوشیتو ببین چقدر بزرگه توی دست؟! دستم درد گرفت. به نظرم اندازه گوشی ها برای دست مردها طراحی شدن نه دست زنها. چه خوب میشد برای زنها گوشی جداگانه طراحی میکردن 🥲

این حتی توی ماشین هم هست. بیشتر تلفات جاده ای برای خانم‌هاست چون ایمنی ماشین روی مردها تست شده😭

خانوما ما باید خودمون بخواییم برامون جداگانه طراحی کنن. اگه چندین نفر هرروز زنگ بزنیم به سازنده فلان ماشین یا گوشی، بالاخره براساس بدن ما هم وسیله میسازن. چون بالاخره خودشم سود میکنه در این راه. 

پایه هستین؟؟ 

خدا وکیلی سطح دغدغه ت،  باو یجور میگی انگار چقدر تفاوت داریم!!!!! 

مردا که الان همگی هیکلاشون ضعیف تر شده و همچین تفاوتی با خانما ندارن آنچنان

یک عدد آواتار ساکن پاندورا یا همان سرزمین ناوی ها هستم...

خدا وکیلی سطح دغدغه ت، باو یجور میگی انگار چقدر تفاوت داریم!!!!! مردا که الان همگی هیکلاشون ضعیف تر ...

سطح دغدغه ی شما چیه خانوم فیلسوف؟ 

سطح دغدغه یه زن از این بالاتر؟! اونقدر خودتو ول کردی به امون خدا و توی انرژی مردونه هستی که وقتی یه نفر از زن بودن حرف میزنه، سریع گارد میگیری🤦🏻‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان