2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدومو میگی 

سایت یه موردهایی رو قانون گذاشته نباید تاپیک بشه 

نی نی یار خودش میبنده اون تاپیک هارو

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

این تاپیک که به لطف مرد مذهبی که هر کاری که بگی کرده بود یعنی تپه ایی نبود .... استغفرالله 

خدایا مرسی بهم نشون دادی معنی دوست داشتن 

عزیز من ، حس میکنم تاپیکش فیک بود امیدوارم فیک باشه چون همه می‌گفتند نر ایشون می‌خواستند شیر بدوشن و اصلا پذیرش نمیکردن

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

کدومو میگی سایت یه موردهایی رو قانون گذاشته نباید تاپیک بشه نی نی یار خودش میبنده اون تاپیک هارو

دلش درد میکنه نینی سایت چیزیش نی

تا میریم تو تایپکی سریع تعطیل میشه 

اره با همینم.اره میخاستش طرفو

بهتر شد قفل شد کسی که سرش برده داخل برف نمی‌خواد بفهمه فایده نداره حرف زدن امیدوارم تجربه دیگران گوش کنه تا خودش تجربه نشه برای دیگران 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

تاپیکت و خوندم 

اگه میبینی واقعا نمیتونی کنار بیای میتونی طلاق بگیری 

من دانشجو رشته حقوقم

شاید بتونم کمکت کنم عزیزم

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم