2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لوازم آرایش حس میکنم معقول تر باشه البته خب سلیقه ای هستش

ولی اصولا برای یلدایی بیشتر ازاینا تدارک میبینن که با توجه به وضعیتی که اعلام کردین همینکه بازم درحد توانتون میخواید انجام بدین قابل احترامه

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

لوازم آرایش حس میکنم معقول تر باشه البته خب سلیقه ای هستشولی اصولا برای یلدایی بیشتر ازاینا تدارک می ...

میشه بگین چ چیزایی‌مام نمیخایم کم بزاریم میوه اینا میبرم هدایارو منظورمه میشه نظراتی بدین در ۳ ۴ تومن چیکار کنم

میشه بگین چ چیزایی‌مام نمیخایم کم بزاریم میوه اینا میبرم هدایارو منظورمه میشه نظراتی بدین در ۳ ۴ توم ...

رسم یلدایی 

طلا هست

پالتو شلوار و شال و ست خونگی ست کفش و میوه ارایی و اجیل و شکلات و خوراکی و لبو هندوانه و کدو همه اینا همراه با تزیین 

کاربری دست دو نفره ❤️

رسم یلدایی طلا هستپالتو شلوار و شال و ست خونگی ست کفش و میوه ارایی و اجیل و شکلات و خوراکی و لبو هند ...

میشه در حد  ۳ ۴ تومن چیزی بم پیشنهاد بدین فقط کادورو منظورمه جدااز میوه واینا

پالتو  و بوت خوبه کنارشم میوه و کیک و گلو تزیینات 

بخوای کم هزینه کنی 

وگرنه میشه از این پلاکای انار هم گرفت 100 سوتیشم هست

یه لباس بافتم رو وسایلش باشه برا زیر پالتو میشه 

لوازم ارایش خودم باشم خوشم نمیاد چون یلداس و بیشتر همین لباس میزارن چیزای مربوط ب یلدا و زمستون

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

میشه بگین چ چیزایی‌مام نمیخایم کم بزاریم میوه اینا میبرم هدایارو منظورمه میشه نظراتی بدین در ۳ ۴ توم ...

ما خودمون اینجوریه رسممون

لباس بیرونی

لباس مجلسی

میوه ، آجیل ، کیک

یه تیکه طلا ، یه تیکه از جهاز عروس به عنوان کادو میبریم

کیف و کفش

لوازم آرایش

حالا شما با توجه به شرایطتون ببینید از بین ایا هرکدوم راحت ترین ببرین عزیزم انشالله که برای جشن های دیگه و عروسیش سنگ تموم میزارید 😘🫂

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️