دمپاییصورتی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 5767 عنوان توروخدا 94 بازدید | 13 پست هرکی میبینه نفری ی صلوات بگین تب دخترم قط نمیشهحالش بده نفسشو نمیاد دعا کنین براش درمونده شدم ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند..... 1404/09/11 | 02:57 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دمپاییصورتی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 5767 چرانمیری اورژانس اخه گناه داره هیچی نمیخوره بالا میاره همش دارو هم تو شکمش نمیمونه الان بردم دکتر گف باید کنترل کنی با دارو اگ دارو نمیمونه تو شکمش ببر بیمارستان.آخه خیلی ضعیفه ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
دمپاییصورتی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 5767 به قلبش فشار میاد خدایا ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
_وحشی_زیبا_ عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 6371 هیچی نمیخوره بالا میاره همش دارو هم تو شکمش نمیمونه الان بردم دکتر گف باید کنترل کنی با دارو اگ دارو ... الان بهتره؟ ❤ متاهل❤
دختریکهعاشقچیپسه عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 544 براش دعا میکنم عزیزم انشالله خوب شه تویی که داری امضامو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍
سلوی70سابق عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17712 چند سالشه؟حتما ببرش بیمارستان اگه میدونی دارو تو دلش نمیمونه و بالا میاره حتما ببرش خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
رزناز96 عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 729 هیچی نمیخوره بالا میاره همش دارو هم تو شکمش نمیمونه الان بردم دکتر گف باید کنترل کنی با دارو اگ دارو ... شیاف کودکان استامینوفن
دمپاییصورتی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 5767 الان بهتره؟ سرفش شدید شده انقد سرفه میکنه بالا میاره ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
دمپاییصورتی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 5767 خب خاهر ببر دکتر بردم ۳بار ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
دمپاییصورتی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 5767 براش دعا میکنم عزیزم انشالله خوب شه قربونت عزیزم ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
دمپاییصورتی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 5767 شیاف کودکان استامینوفن اثر نمیزاره بهش ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....