2777
2789
عنوان

سبزی قورمه

116 بازدید | 12 پست

سلام خانما 

سبزی قورمه گرفتم توش پر پیازچه و تره است دوبرابر تره داره با پیازچه یک فراووون

شنبلیله و گشنیزش خیلی کمه 

بوی سبزی  کوکو میده سبزیش

مامانم مادر شوهرم شوهرم حتی گفتن بود سبزی کوکو میده

بخدا اصلاااا بوی سبزی قورمه نمیده حتی یه ذره

چرا باید دوبرابر کنی تره رو از حد معمول و کلی پیازچه بزنی خب 

یه خانمه آماده کرده همیشه از یه مغازه یک دیگه می‌گرفتم این دفعه جای سبزی مو عوض کردم غلط کردم 

تره و پیازچه باعث لعاب دار شدن خورش میشه خیلی جاها اصلا گشنیز نمیزنن به سبزی قورمه فردا یه کم شنلیله ...

گشنیز اصلشه 

ما دستور سبزی قورمه به تهران و میریم جلو 

شنبلیله و گشنیز اصل کار تره ام داره خب ولی اینا خیلی زدن بعدم پیازچه نداره که سبزی قورمه

میدونید یه دستور ترکیب اصیل ایرانی داره سبزی قورمه تهرانیه 

یعنی اگر طبق اون دستور پیش بری هم لعاب دار میشه خورش 

هم مست میکنه آدم و

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصیل تهران میشه نعنا جعفری  شنبلیله اسفناج و تره  یخورده پیازچه ،

گشنیز ازکجا اومد؟مگ سوپه؟معمولا تره و جعفری ازبقیه یخورده بیشتر باید بلشه ،بعضیا ریحون و مرزه هم ی ذره اضافه میکنن 

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢

هر جا یه مدل سبزی برای قورمه سبزی دست چین میکنن 

من از کسی‌سبزی میخرم که اندازه ی سن من تجربه داره تو سبزی فروختن  و جور کردن سبزی  خیلی وارده کدوم سبزی رو به چه اندازه بزاره تا طعم خوبی بده اون غدا 

مثلا بگی سبزی کوفته میگن کوفته تهرانی یا تبریزی بگی سبزی  دلمه میگن دلمه کلم یا بدگ‌مو 

ایشون میگن گشنیز کمتر استفاده کنید قورمه مزه ی اش میگیره

شنبلیه زیاد سبزی رو تلخ میکنه  

حالا شما خودتون فردا برید فقط‌اون سبزهایی که حس میکنید براتون کمتر گذاشتن رو بخرید اضافه کنید به سبزهایی که امروز خریدید 

اصیل تهران میشه نعنا جعفری شنبلیله اسفناج و تره یخورده پیازچه ،گشنیز ازکجا اومد؟مگ سوپه؟معمولا تره ...

یه بنده خدایی این مدلی سبزی رو تهیه کرده بود و قورمه درست کرده بود پسرم میگفت حس میکنم دارم دلمه میخورم نه قورمه سبزی 

ولی اون اقایی که من ازش سبزی میخرم گاهی یه کوچولو ریحون بنفش هم اصافه میکن میگن معطر میکنه سبزی قورمه رو 

هر جا یه مدل سبزی برای قورمه سبزی دست چین میکنن من از کسی‌سبزی میخرم که اندازه ی سن من تجربه داره تو ...

ممنون عزیزم درسته اصلا گشنیز بد میشه

جعفری منظورم بود جعفری و گشنیز و قاطی میکنم همیشه من

یه بنده خدایی این مدلی سبزی رو تهیه کرده بود و قورمه درست کرده بود پسرم میگفت حس میکنم دارم دلمه میخ ...

منم تو سبزی قورمه نرزه و ترخون و شوید نمیزنم ولی پیازه میزنم ،خدایی عطرشم عالیه ،ولی گشنیز رو ن دیده بودم ن شنیده بودم ،انگار عطرشو خراب میکنه ،ریحون بنفش و باسبز ی ذره بریز ببین چی میشه

منم تو سبزی قورمه نرزه و ترخون و شوید نمیزنم ولی پیازه میزنم ،خدایی عطرشم عالیه ،ولی گشنیز رو ن دیده ...

مرزه و ترخون طعم قوی داره و  مزه اش عالب میشه تو غذا باید تو اضافه کردن ش احتیاط کرد و بدونی چه اندازه اضافه کنی 

من گاهی  برگ های وسطی کرفس رو در حد چندتا شاخه ی کوچولو  اضافه میکنم  عطر قورمه سبزی رو چند برابر میکنه 

مرزه و ترخون طعم قوی داره و مزه اش عالب میشه تو غذا باید تو اضافه کردن ش احتیاط کرد و بدونی چه اندا ...

بله مرزه و ترخون یکی دوتا شاخه میذارن ،چ جالب نششنیده بودم امتحان میکنم 😍

سبزی قورمه ی اصیل تهرانی فقط سه قلمه 

از پنج هزار سال پیش این خورش تو ایران و منطقه یک طهران و ری پخته می‌شده با این سه قلم سبزی دیگه بعدش هر منطقه تغییر داده

تره 

جعفری نصف تره

شنبلیله یک چهارم جعفری 

و تموم