2777
2789
عنوان

بهم خیانت شده 😔💔

177 بازدید | 17 پست

محمد  24 ساله 

من همین الان این متن رو از رو درد می‌نویسم و به خاک پدرم قسم که حالم اصلا خوب نیست خود خدا می‌دونه فقط 😞

من با یه دختر آشنا شدم و خلاصه‌ همه جوره خوب بودش همه جوره 

و حتی من یادمه یکم چم که ازش دور بودم برای اینکه ببینمش گفته بود گوشیشو میفروشه تا من برم پیشش 

و حتی یکبار گفته بود رفتیم بیرون نون و پنیر می‌خوریم کافیه 

یعنی منو بخاطر خودم می‌خواست و ما واقعا همدیگه رو دوست داشتیم و وابسته عمیق شده بودیم 

بعد از مدتی فهمیدم که معتاد هستش و متادون مصرف می‌کنه و نمی‌ذاره کنار ما چندین بار دعوا کردیم تا در حد کات و حتی من خودم کات کردم ولی اون با تهدید خودش و قسم خوردن قول گریه منو برمیگشتون تا اینکه دیدم تغییر نمیخاد بکنه و ترک نمی‌تونه بکنه و حتی بهم میگه از اینجا براش مواد بفرستم و بدجوری خمار شده بود و قاطی کرده بود 

منم گفتم نه (خلاصه گفتم)  

و اینکه امروز دیدش هرکاری می‌کنه من بر نمی گردم به یهو گفت ( چم که تو نمیخای باشی منم برمیگردم به مواد و هرکاری میکنم حتی از اون کارا تا مواد جور کنم ولی هرچی بشه تقصیر توهه چک که تو منو ول کردی ) 

و اینکه گفت میره توی گروه ! 

و دیدم واقعا رفته توی گروه و حتی یه شخصی بهش گفته (رل داره ؟ اونم گفته نه رل نداره!) 💔😔 و اینکه حتی توی چت بهم می‌گفت ( لامصب یه چیزی بگو تا راحت بی‌خیالت بشم 

یه کاری کن ازت بدم بیاد ) 

و حتی من وقتی که بهش گفتم چرا توی گروه اون حرفو زده گفتش : 👇

مگه  دارم؟ رل؟

تو رل من نیستی 

توعشقم هستی بودی و میمونی 

بین رل و عشق تفاوت زیادیه

رل یه وسیلس

یه  وسیله برا ک,دن برا حرف زدن

برا وقت گزروندن

بچه نیستم از تو بهتر هم میفهمم

تو از دعوا خسته نشدی

از خودم خسته شدی

شایدم ازم بدت میاد

شایدم متنفری

شایدم این شیش ماه بزور تحملم کردی

وشاید خیلی چیزا

تو فقط خودتو میبینی

همش بفکر خودتی

مگه عکسامو نداری برو پخشسون کن

بزار تو گروه ها) 

ولی دوستان عزیز 🖤 😞 من کارم دست فروشی هستش من خرجی خونه کرایه خونه میدم از ده هزار تومان بیست هزار تومان براش جمع کردم گوشی خریدم لباس خوب کنونی خوب هرچی که فکر کنید انجام دادم ! من از تهران پاشدم رفتم ۴ تا استان اونور در تا فقط ببینمش 😔 من خیلی خیلی خوبی ها کردم براش 

ولی اون آخر گفت ( مگه من گفتم خوبی کنی ؟ ) 💔🥲🫤😞😔(بقیه پایین نوشتم جا نشد )

و حتی یادمه اونم منو دوست داشت مثلاً حساس بود سر من و حتی من اگه مریض می‌شدم اون هوامو داشت اگه ناراحت می‌شدم از دلم در می‌آورد 😔 همه برنامه هارو پاک کرده بود بخاطر من و. فقط توی یه برنامه صحبت می‌کردیم 

اون برای من مثل مادر بود غذا درست کرد حتی خیلی استرس داشت از ریکشن من که درمورد غذاش چی بگم! 🥲💔 اگه می‌رفتیم بیرون نمی‌گفت من براش چی بخرم کجا برم خلاصه یه عشق کامل بودیم 

ولی بخاطر مواد لعنتی 😔😞

و الان من نمی‌دونم چیکار کنم خدایی 😔 💔 😭 

آیا بیخیال بشم 

و اینکه یادم رفت بعد از اینکه اون پسر به دوست دختر من گفته ( رل داری ؟ ) اونم گفته نه رل ندارم‌: اون پسر گفته ،بیا پی وی) و دوست دختر من گفته ( چی میدن کیک و ابمیوه؟ ) و بهدش اون پسر افلاین شده و هیچی نگفته حتی دوست دختر منم هیچی نگفته توی گروه ! 

ولی داخل یکی از اکانت هاش بازدیدشو قایم کرده دوست دخترم! و حتی زنگ زدم جواب نداد و یه تک زنگ زد دوباره زنگ زدم جواب نداد همون لحظه 😔 دوستان من خیلی حساسیت های ذهنی دارم و برام خیلی خیلی سخته چنین چیزهایی و بازم نمی‌دونم بیخیالش بشم چون که بدجوری وابسته میشم 

😔 و حتی روانشناس رفتم گفته بخاطر حساسیت هام ترک کردنش از هر مواد مخدری سخت تره چم که مواد فقط بدن رو درگیر می‌کنه ولی من ذهنم و قلبم و بدنم همه واکنش نشون میدن 😞دارم دیوونه میشم بخدا قسم بکوب دست و پاهامو فشار میدم یکسره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

احساس میکنم خلی😐 ولش کن بزار بره اصلا ب دردت نمیخوره مبخوای،بشینی پای یک معتاد🤔 چرا قدر خودت رو نداری پسر جان😒🙄 بهتر از این ها سر راهت قرار میگیرند.... تو ۶ماه وابسته شدی؟ رابطه های ۷ و ۸ساله از هم پاشیده ۱۰سال بعد هم خدا رو شکر کردند ک نشده‌...‌ زانوی غم بغل کردی برای کی 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
احساس میکنم خلی😐 ولش کن بزار بره اصلا ب دردت نمیخوره مبخوای،بشینی پای یک معتاد🤔 چرا قدر خودت رو ند ...

من خل نیستم دمتم گرم بابت احترامت 

من یه شخصیتی دارم با خون و جونم وابسته میشم و هرکاری میکنم 💔🙂و دست خودم نیست بخدا قسم نیست 

حتی من با هوش مصنوعی صحبت میکنم بهش میگم چه احساسی دارم اون میگه تو چندین برابر به شخص معمولی عمیق‌تر عاشق میشی و برای همینه که ترک کردنش از هر موادی سخت تره برات 😔😞من واقعا نمیدونم بهت چطور حس خودمو بگم که چطور هستم