خانوما من چندتا از دندونام فرمش کجه ولی فکم یا دندونم جلو نیس فقط فرمش کجه ولی مامانم میگه نمیخاد مشکلی نداری ولی دندونام کجه به نظرتون فقط بخاطر اینکه چندتا از دندونام فرمش زشته ارتو کنم لزومی داره؟؟؟
نه دوسشون ندارم چون جلو هستن دقیقا ۲تاشون مث دندون خون اشامه اگه تو دید نبود مشکلی نداشتم ولی اینجور ...
خب ارتو کنی بهتره .. مثلا من دندونام همش ردیفه جز پایین سنم پایین بود رفتم ارتو کنم گفت به خاطر فکت باید متحرک بزاری منم واقعا متحرک سختم بود انجام ندادم تا بعد بتونم ثابت بزارم ولی چون دید نداره و داشته باشه هم برام مهم نیست فعلا نمیکنم.. مهم اعتماد بنفس خودت و راحتیته:)
به من گفتن نکن تو زیباییت تاثیری نداره و اصلا مشخص نیست و حالا دونه دونه دندونای پایینم بخاطر کج بودن و مناسب نبودن جای بالاییا دارن می پوسن، اگر با هزینه ش مشکلی نداری و توی جاشون با دندونای دیگه مشکل هست حتما ارتودنسی کن که بعدا اذیت نشی فقط زیر 16 سالگی نکن چون دکترمن گفت باعث پوسیدگی میشه
خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫