2777
2789
عنوان

شما باشین قبول میکنید

69 بازدید | 14 پست

بچها اگر یه خاستگار داشتهه باشین و باهاش حرف بزنید برای اشنایی

من نماز برام مهمه ولی ایشون میگن اصلا نمیخوونن ن نماز ن روزه و تاکیدم کرد ن ک نمیخونن ینی یجوری گفت ک انگار اامیدی ب اینده نیست 

بنظرتون درست نمیشه؟حالا بعدتر نرم شه یا علاقه ای بومود بیاد و حاضر بشه تعییر کنه یا با مشاور حرف بزنم دررنووردش یا کلا تمومش کنم

خواستم نظرتونو بدونم یا اتفاقی مشابه این افتاده باشه براتون و تجربه تونو بگید مرسی

در زمینه قنادی هر سوالی داشتید بپرسید✌🏻

نه دیگه عوض نمیشهوقتی برات مهمه اشتباهه قبول کردن

گفتم نظرات بدونم امکان داره بعدا بهتر شه یا قبول کنه 

بالاخره گفتم نظراتو بدونم

ممنونم از راهنمایتون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تجربه م‌تو نماز نبود ولی مورد اینچنینی داشتم و زیاد دیدم که تو ۹۸ درصد طرف تغییری نمیکنه فقط زمان و علاقه دو طرف هدر رفته فکر نمیکنم بشه کسیو مسلمون کرد وقتی اعتقادی نداره 

من تو همچین موقعیتی ترجیح دادم رها کنم چه کاریه وقتی چفت هم نیستیم بزور نگه داریم؟ تا ۳۰ سال دیگه دووم میاریم اینجوری؟ من این مدلی فکر کردم 

حاالا باز مشاوره برین اگر طرف تو خیلی چیزا معیار شما رو داره ارزش مشاوره رفتنو داره دیگه 

با خودت مهربون باش. نشد؟ اشکالی نداره. نرسیدی؟ دوباره تلاش می‌کنی. غمگین شو و غمگین بودنت رو سرزنش نکن. خشمگین شو و خشمگین بودنت رو سرزنش نکن. خودت رو در آغوش بگیر. اگر کم، اگر زیاد، «خودت» ارزشمندترین داراییته.

خیر عوض نمیشهو اینکه ما نباید ادمارو عوض کنیم باید همونی که هستن رو ببینیم و قبول کنیم یا نکنیم

شنیدی میگن گاهی علاقه میتونه ادمو تغییر بده من اصراری نمسکنم میگم اگر خودش میخاد در نهاایت وگرنه ک راه بازه 

و درواق زندگی همینه ک گاهی بگذری و بپذیری اگر میخای زندگی مشترک رو 

اگرم نمیتونه چیزی مثل اعتقاد ک سختره عوض کنه 

دیگه هیچی

اعتقادم دارم مثل اینکه کمی

قبلان تر همم میخونده ولی الان نه

من تجربه م‌تو نماز نبود ولی مورد اینچنینی داشتم و زیاد دیدم که تو ۹۸ درصد طرف تغییری نمیکنه فقط زمان ...

خب میگفت اعتقاد داره الانم و قبلا هم میخوندا گفتم شاید امکانش باشه 

من تجربه م‌تو نماز نبود ولی مورد اینچنینی داشتم و زیاد دیدم که تو ۹۸ درصد طرف تغییری نمیکنه فقط زمان ...

منم ترجیحم کنار گذاشتنه ولی خب گفتم سوال مرسیدن بد نمیشه

اگر نشد کنار میزارم

ی تلاشی کرده باشم بعد نگم نشد

منم ترجیحم کنار گذاشتنه ولی خب گفتم سوال مرسیدن بد نمیشهاگر نشد کنار میزارمی تلاشی کرده باشم بعد نگم ...

موافقم‌ با مشاوره و صحبت

تهش اینه که نشده ولی تو فرصت عشق و ازدواج از خودت و اون اقا نگرفتی

فقط زیاد خودتو اذیت نکن 

با خودت مهربون باش. نشد؟ اشکالی نداره. نرسیدی؟ دوباره تلاش می‌کنی. غمگین شو و غمگین بودنت رو سرزنش نکن. خشمگین شو و خشمگین بودنت رو سرزنش نکن. خودت رو در آغوش بگیر. اگر کم، اگر زیاد، «خودت» ارزشمندترین داراییته.

شنیدی میگن گاهی علاقه میتونه ادمو تغییر بده من اصراری نمسکنم میگم اگر خودش میخاد در نهاایت وگرنه ک ر ...

من مثل این خواستگار شما بودم ولی ورژن دخترونه

خانواده همسرم خیلی مذهبی هستن

البته همسرم نه

اون اوایل گفتن نماز و روزه برای ما مهمه

منم گفتم قبلا میخوندم و میگرفتم الانم اونطوری نیستم مسخره کنم این چیزارو ولی کاهلی میکنم و انجام نمیدم

همینطوری پذیرفتنم

الانم ۱۲ سال میگذره از ازدواجمون و دوتا بچه داریم

هر دو طرف هم به هم احترام میذاریم و حرفی از نماز و این چیزا کلا نمیزنیم

موافقم‌ با مشاوره و صحبتتهش اینه که نشده ولی تو فرصت عشق و ازدواج از خودت و اون اقا نگرفتیفقط زیاد خ ...

درسته هم نظرم باهاتون

من مثل این خواستگار شما بودم ولی ورژن دخترونهخانواده همسرم خیلی مذهبی هستنالبته همسرم نهاون اوایل گف ...

خب بچهاتون چطورین؟مثلا با نماز و اینا اشنا میشن؟

من میگم حدقل اگ دسو ماشکسته یا روزه چیزی بگیره 

ولی ایشون گفتن اصصلاا روزه نمیگیرن دلسسررد د شدم خبب

خب بچهاتون چطورین؟مثلا با نماز و اینا اشنا میشن؟من میگم حدقل اگ دسو ماشکسته یا روزه چیزی بگیره ولی ا ...

من یکم از همسر شما نرم تر هستم

و عقیده دارم بالاخره بچه شیعه هستیم و بچه هامم باید آشنا بشن با خیلی چیزا اما هیچ اجباری ندارم

فقط اینکه بدونه نماز چیه

یا قرآن چیه 

یا وقتی میگیم امام و پیامبر یعنی چی

در حد تئوری

بزرگ شد خودش تصمیم میگیره چی خوبه چی بد

من یکم از همسر شما نرم تر هستمو عقیده دارم بالاخره بچه شیعه هستیم و بچه هامم باید آشنا بشن با خیلی چ ...

هنوز همسرم نشده ولی.😅

اره درسته 

ولی من دوست دارم درست و اصولی اشناش کنم

که بعدا خودشم دلش بخواد وتصمیمش همین باشه بدون زور و اجبار فقط با اطلاعات درست من