2777
2789
عنوان

بچها دارم دیونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 24 پست
بخدا ک بهشتو جهنمی نیست همش توهمین دنیاست اینواز منی بپرس ک ته همچیو دراوردم ن ت و ن هیچکس دیگ بخاط ...

یعنی من لباس کوتاع بپوشم نیم تنه بپوشم نمیرم جعنم؟ 

والا تهرانم همه همینن هیچکی شال سرش نیست

اگه برم خاننده شم اگه برم بازیگر شم اینا چی؟ 

گریم گرفته ها نمیدونم چیکار کنم😐😭

خدا مهربونه. خدا میگه: من از مادر به شما مهربون ترم. آیا مادری رو سراغ داری که یه قسمتی از خونه رو ، آتیش و نواد مذاب و وسایل شکنجه بزاره، تا اگه بچه اش خطایی کرد، اون رو بسوزونه و شکنجه کنه؟ کدوم مادری حاضر میشه، این کار رو کنه. پس ببین دیگه اونی که نهایت مهربونیه و میگه از مادر مهربونترم، چقدر میتونه بخشنده و مهربون باشه. 

کاربری دست ۳۴۵۲۴۸ نفر است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی من لباس کوتاع بپوشم نیم تنه بپوشم نمیرم جعنم؟ والا تهرانم همه همینن هیچکی شال سرش نیستاگه برم خ ...

من نمیتونم بهت بگم بپوش یا نپوش ولی چون من خودم هیچوقت نیم تنه بیرون نپوشیدم ولی ن محجبه بودم ن ازونورش افتاده بودم ولی از وقتی فهمیدم خداکیه چیه خیلی حالم خوب شد ولی اینوبهت بگم ک بخاطر حجابت جهنم نمیری خدابخشنده ترازین حرفاس 

خدا مهربونه. خدا میگه: من از مادر به شما مهربون ترم. آیا مادری رو سراغ داری که یه قسمتی از خونه رو ، ...

خب میگی بخشندس من از اینکه شال سر نمیکنم پشیمون نیستم از این که استین کوتاه میپوشم پشیمون نیستم

و با اینحال ترس همه وجودم ورداشته

پس خارجیا چی چرا انقد زندگی خوبی باید داشتع باشن من محدود رندگی کنم

خب میگی بخشندس من از اینکه شال سر نمیکنم پشیمون نیستم از این که استین کوتاه میپوشم پشیمون نیستمو با ...

خب اونها تو دینشون حجاب ندارن. بعضی چیزها هم به خود آدم ربط داره. مثلا اونها هم محدودیت هایی دارن. با اینکه توی دینشون حجاب و روسری و چادر نیست، ولی لخت که نمیرن بیرون. بعضی چیزها به عقل و فطرت انسانی ربط داره. مثلا فرض کن خدا بگه دزدی کنید، و من مهربونم و میبخشم، اگه آدم وجدان داشته باشه، دلش راضی نمیشه که بره و از کسی دزدی کنه. در کل خدا میگه من مهربونم و مهربونیم بی حد و حسابه. ولی دیگه آدم باید از مهربونی خدا سو استفاده نکنه و پاشو از گلیمش درازتر نکنه. 

کاربری دست ۳۴۵۲۴۸ نفر است.

بخدا ک بهشتو جهنمی نیست همش توهمین دنیاست اینواز منی بپرس ک ته همچیو دراوردم ن ت و ن هیچکس دیگ بخاط ...

مگه میشه بهشت و جهنمی نباش!!

اگه بی حجابی ما باعث هرز رفتن مردی بشه،زندگی کسی خراب بشه ،باعث خیانت بشه،باعث جدایی فرزندی از مادرش بشه میشه حق الناس،خدا از حق خودش میگذره ولی از حق بنده اش نه

از وقتی بی حجابی زیاد شد،فحشا،خیانت ،طلاق هم زیاد شد.

بی حجابی زمینه ساز خیلی از گناهاس.