2777
2789

اخه چرا انقدر لوس و بی مزه میشن اه اه اه

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاالان شوهرمنم درهمین حالته

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

منم ازش متنفر میشم شوهر من دیوونه میشه وحشی بازی درمیاره حالا وقتی من مریضم هیچ اهمیتی نمیده ولی توق ...

وای بدونی چرا اداهایی درمیاره

میگم چته میخوام بخوابم 

میگه اره من نفهمم من بچم برو بخواب

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
دقیقاالان شوهرمنم درهمین حالته

یعنی چندشن 

میگم چته میگه دارم میمیرم همش داری میری اینور اونور 

اخه همش دورش میگردما نمیدونم دیگ باید چیکار کنم 

همه مردا همینن

من بهش گفتم پریودم 

دورت بگردم کاش کنارت بودم 

بعد دو روز گفت واای رها سرم داره میترکه 

دیگ من درد خودمو فراموش کردم ناز اقارو میکشیدم

موند موند پریودم تموم شد

بیرون بودیم گفت رها پریودت کی تموم نیشه

گفتم خستع نباشی واقعاا

منم ازش متنفرم

الان سوپ درست کردم با مرغ کهنه

خورد تموم شد اخرش عوق زد

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
همه مردا همیننمن بهش گفتم پریودم دورت بگردم کاش کنارت بودم بعد دو روز گفت واای رها سرم داره میترکه د ...

بفرما ما هرچی بشیم اشکال نداره فقط کافیه اینا ی چیزیشون بشه

بخدا چیزیش نیستا هیچ علائمی نداره الکی میگه بدن درد دارممممممممممم بعد میره سرکار تو ک مریضی بشین خونه

منم ازش متنفرمالان سوپ درست کردم با مرغ کهنهخورد تموم شد اخرش عوق زد

وای عاشقتم دختر🤣🤣🤣🤣🤣🤣

باورتون میشه شوهرم یک شب نصف شب سردردوحالت تهوع داشت دردداشت وصبرنمیکردقرصی که خورده اثرکنه خلاصه یه عالمه حرف بارم کردزنگ زداورژانس اونم گفت مابرای این چیزانمیایم برین درمانگاه😂نصف شبی رفتیم۲۷۰پول ویزیت دادیم دکتره ازخواب بیدارشده بود🤣ازآخریه بسته قرص سردردازاین دورنگایه ورق کلداکس داد ازهموناتوخونه بهش دادم بایه شربت باورکنین قیمتش اینقدرکم شدآقاهنوزداروهارم نخورده بودحالش خوب شدپیاده اومدیم خونه

یعنی اگه هرکی میدیدش بااین کاراش فکرمیکردالان دورازجون بستری میشه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

وای عاشقتم دختر🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چرا میخندی ؟

من دلم میخواد پاشم جرش بدم

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
یعنی چندشن میگم چته میگه دارم میمیرم همش داری میری اینور اونور اخه همش دورش میگردما نمیدونم دیگ باید ...

هابابا

یکم ازاین پریودی های ماروندارن دردبکشن

باورتون میشه شوهرم یک شب نصف شب سردردوحالت تهوع داشت دردداشت وصبرنمیکردقرصی که خورده اثرکنه خلاصه یه ...

🤣🤣🤣

بچه هستن بچه تر میشن

باور کن انقدر بهش رسیدم وقتی گفت همش میری اصلا نیستی ی لحظه برقم گرفت ب خودم شک کردم گفتم نکنه کم گذاشتم

ولی هرچی مرور میکنم براش توضیح دادم گفتم این همه کار کردم ...... آخر حرفی نداشت گفت اره بریم استراحت کنیم

تموم خستگی و ناراحتی تو تنم موند

چرا میخندی ؟من دلم میخواد پاشم جرش بدم

قشنگ تعریف کردی

والا منممممممم