2777
2789
عنوان

ارشد کدوم گرایش روانشناسی بخونم

71 بازدید | 13 پست

الان ۸ ساله ارشد گرفتم چندان به دردم نخورد اما چون دوست دارم معلم بشم با رشته خودم گاهی امکانش هست گاهی نیست یا احتمال قبولیش کمتره چون مثلا میزنن کلیه رشته ها همه میان اون رشته رو میزنن رقیب زیاد میشه به همین جهت گفتم یه رشته ای بخونم که اینده دار باشه تگه شد معلم بشم یا مدرسه بزنم یا دست کم راحت تر بتونم به صورت ازاد پول در بیارم خودم از اول به روانشاسی علاقه داشتم و از این رشته هاست که اگر سر کار هم نرفتی لااقل معلوماتت به درد خودت و خانواده ات میخوره تصمیم گرفتم توی ۳۶ سالگی مجدد ارشد بخونم به نظرتون کدوم گرایشو بخونم که اگر بخوام مهاجرت کنم برای مهاجرت هم خوب باشه و یا تو ایران به درد بخور باشه بالینی که باید لیسانس مرتبط باشی ولی فکر کنم اگر ارشد هر گرایشی از روانشناسی بخونم میتونم دکتری بالینی بگیرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه سوال کسی دکتری روانشاسی بخونه میتونه مطب بزنه؟ دیگه چه کاریی میتونه انجام بده؟میتونه با دکتری روا ...

باید از نظام روانشانسی مجوز بگیره فکر کنم پرسه طولانی داره طول میکشه تا مجوز بدن

پسرم تو قند روزهای تلخ منی❤️
یه سوال کسی دکتری روانشاسی بخونه میتونه مطب بزنه؟ دیگه چه کاریی میتونه انجام بده؟میتونه با دکتری روا ...

ببینید ما یه چیزی داریم تحت عنوان نظام روانشناسی که کسی که بخواد نطب بزنه باید سوابق کاری خوبی داشته باشه و تو ازمون نظام روانشناسی قبول بشه تا بتونه کد نظام رو بگیره و مطب بزنه هم با ارشد میشه هم با دکتری 

ببینید ما یه چیزی داریم تحت عنوان نظام روانشناسی که کسی که بخواد نطب بزنه باید سوابق کاری خوبی داشته ...

اهااا که اینطور

بعد مهاجرت چی؟ میتونن مهاجرت کنن و بعد سرکار برن یا برای دکتری روانشناسی برن اونور.

۱۴۰۴/۷/۲۵

اهااا که اینطوربعد مهاجرت چی؟ میتونن مهاجرت کنن و بعد سرکار برن یا برای دکتری روانشناسی برن اونور.

هر رشته ای که بالاخره میشه برای دانشگاه اونور اپلای کرد ولی یه سری رشته ها برای ویزای کاری گرفتن خیلی خوبن که بعید میدونم روانشناسی جزوشون باشه مگه اینکه اول اپلای کنی اونجا مدرک بگیری و با مدرک اونور همونجا بمونی و کار پیدا کنی ممنون میشم دوستان دیگه اگر اطلاعاتشون تکمیل تره کامل یا اصلاح کنن