2777
2789

به این دنیا که نگاه میکنم با خودم میگم درسته یه خوبی هایی داره ولی بدی هاش بیشترن ..... 

همیشه دلم میخواست دوتا دوتا پسر داشته باشم دورم شلوغ باشه 

برعکس خودم  که خواهر ندارم دخترام خواهر هم دیگه باشن 

ولی عمرا بخوام به دنیا بیارم درسته آدم شادی هستم ولی ته ته ته این دنیا بازم غمه....

می‌خوام یه بچه که بی پناه شده رو بیارم عین بچه خودم بزرگ کنم و خوشحالش کنم چون تنها کاری که لذت میبرم خوشحال کردن آدمای بی گناهه 

یا ام خودم یه بچه به دنیا بیارم  دومی رو از بهزیستی بیارم ...

هنوز به همسرم نگفتم تا نظرشو بپرسم اینجا نوشتم به شما بگم 

امیدوارم دلم اونقدر بزرگ باشه تا کار به این مهمی رو عملی کنم 

نه حرف عقل بزن با کسی نه لافِ جنون ؛که هرکجا که خبری  هست ادعایی نیست ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره من یه پسر دارم همسرم مشکلی نداره کلا ما همه چی رو هی به بعد موکول میکنیم متاسفانه وگرنه الان یه ...

به بچه دارها بچه میدن ؟

من پسر دارم فک نکنم دختر بدن اما مهم اینه که یه بچه خانواده داشته باشه منم از تنهایی درام پسرمم هم ی ...

🥺🥺🥺🥺🥺 شما یه فرشته ای که فکر این کار به سرت افتاده 

من هنوز خودمو لایق خوشبخت کردن یه طفل معصوم نمی‌بینم دلم میخواد مثل شما یکیش فرزند خودم باشه تا ببینم اصلا تحملشو دارم یا نه باید ظریف  تصمیم بگیری تا بعداً پشیمون نشی 

🥺🥺🥺🥺🥺 شما یه فرشته ای که فکر این کار به سرت افتاده من هنوز خودمو لایق خوشبخت کردن یه طفل معصوم ...

خودت که بچه داربشی بچتو بزرگ کنی بعدش خودبخود اشتیاقت بیشتر میشه اون طفل معصومارو میبینی دلت میخواد اونا هم مثل بچه خودت آرامش داشته باشن 

اما اگه اول یه بچه بگیری همش دو به شک هستی واین خیلی بده حتما خودت یه دونه بیار بعد

خودت که بچه داربشی بچتو بزرگ کنی بعدش خودبخود اشتیاقت بیشتر میشه اون طفل معصومارو میبینی دلت میخواد ...

اگه یه روز این کارو کردم بهت میگم 🙃