2777
2789

مثلا اگه ی درز لباس باز بشه ولی لباس نو باشه با چی میدوزینش ؟ یا اگه لباساتون مشکل فیتینگ داشته باشه چه جوری اصلاحش میکنید ؟

خودم فکرمیکنن  چرخ های خونگی  نمی ارزه بخرم چون قیمتش بالای۵تومنه برای کسایی خوبه که شخصی دوزن 

به نظرتون این چرخ دستیا خوبه یا زود خراب میشه ؟ شبیه اسباب بازی میمونه بیشتر 🫤 حیفم میاد پول بدم واسش تاحالا داشتین ؟ میشه باهاش کارهای ضخیم رو دوخت ؟ 

خودم چرخ صنعتی داشتم پشیمون شدم فروختمش چون جاگیر بود مجبورشدم بفروشم الان حیفم میاد رو چرخ خونگی که یک صدم سرعت چرخ صنعتی و تمیزی دوختش رو نداره پول بدم نمی‌دونم چکارکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرخ خیاطی ندارم. اصلاح لباس رو میدم خیاط. در حد درز هم اگر لازم باشه میدم مامانم درستش کنه. وسایلی که سالی یه بارم نیازم نمیشه ترجیح میدم نداشته باشم. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من هرچي بشه فوري ميبرم خياطي سر كوچمون. اصلا به دود نميخوره ادم خودش بخره. مگر ادمايي كه حوصلشو دارن ...

خب خیاط ازسرش باز می‌کنه 

من دوست دارم خودم برای خودم لباس بدوزم یا فیتینگ لباسامو اصلاح کنم وقتی خودم بلدم چرا به یکی دیگه بدم 

ولی چرخ خیاطی خونگی هام خدایی بیخودی قیمتشو بردن بالا اصلا نمی ارزه 

چرخ صنعتی جک الان قیمتش با کاچیران یکیه 🫤 

من چرخ خونگی دارم باهاشم درامد دارم اره سرعتش کمه نسبت به چرخ راسته کسی ک پشت راسته نشسته دلش به هیچی رضابت نمیده ولی خب من یکی از چرخم واقعا راضیم سالهاست دارم اگه خیاطی میکنی فقط برای خودت ارزش خرید داره اون یکیا که گفتی میدوزه ها ولی پارچه نازک همشم رو مخه که تنظیمش کنی

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️

من ژانومه ۸۰۲ دارم پارسال دسته دو گرفتم دهنمو صاف کرده اینقد هر روز یه جاش تعمیر میکنم الانم صفحه پی ...

آره دسته دو همش خراب میشه 

ولی چرخ خونگی هام مدل های خوب قیمتش خیلی بالاست  اینایی هم که درحد پنج شش تومنه به درد نمیخوره 

خب خیاط ازسرش باز می‌کنه من دوست دارم خودم برای خودم لباس بدوزم یا فیتینگ لباسامو اصلاح کنم وقتی خود ...

خب وقتي خودت علاقه داري مشكلي نيست. بخر. 

مثلا من خودم ميدونم استفاده نميكنم. واسه همين پول هم براش خرج نميكنم. 

ولي وقتي شما خودت ميدوني كه استفاده ميكني بخر. وقتي علاقه داري. 

ولي قيمتا حق داري. واقعا گرونن

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

خب وقتي خودت علاقه داري مشكلي نيست. بخر. مثلا من خودم ميدونم استفاده نميكنم. واسه همين پول هم براش خ ...

آخه کاچیران و ژانومه آکش با چرخ صنعتی قیمتش برابره 😢 

زورم میاد سی چهل تومن بدم به چرخ خونگی 

ارزونتراشم میگن به درد نمیخوره زود خراب میشه تازه پارچه های ضخیمم نمیدوزه 

اگه قیمتش خوب بود می‌خریدم 

آخه کاچیران و ژانومه آکش با چرخ صنعتی قیمتش برابره 😢 زورم میاد سی چهل تومن بدم به چرخ خونگی ارزونتر ...

درست ميگي. 

ولي اگه ميتوني باهاش كار كني و اون ٤٠ ٥٠ تومن رو ازش دربياري بخر. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.