2777
2789

یعنی  دهه هشتاد هایی زیر ۲۰ سال و دهه نودی های حدودا هفتم هشتم ‌ منظورم همون سن ۱۳ تا بیست سال 

برای این رده ی سنی به نظرتون مهم ترین خواسته چیه آرزوهاشون  تو چی خلاصه میشه 

هدفشون چیه 

من اینارو تو خیابون میبینم بدون اغراق نود درصد درکی ازشون ندارم  . زمان ما مثلا نهایت آرزوهاشون شغل و کار خوب و ازدواج موفق بود قبل ماها احتمالا  بیشتر ازدواج 

این جدیدا رو نمی تونم بفهمم براشون ازدواج و شغل مهم نیست ابرو هم مهم نیست  برای اینا چی مهمه واقعا ‌ 

آزادی عمل و انتخاب

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هرکسی هدفی داره

بعضی ها ازدواج رو اصلا هدف نمی‌بینن چه برسه به این‌که هدف شخصیشون باشه

بعضی ها هم به تعریفی که بسیاری از آبرو دارن، باوری ندارن

کاربری یاوقت متعلق به من می‌باشد. شرمنده اگه پست ها ام دیر درج میشه، چون باید تائید شن اول

خوش بودن تو لحظه 

به نظرم بدترین جمله.  همین در لحظه زندگی کن هست.  حالا ما فکر می کنیم یعنی به گذشته فکر نکنم ولی در حقیقت باعث می شه طرف به آینده هم فکر نکنه

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

یعنی چه کنن ‌ منظور ازاد ازاد باشن چه کاری میکنن ‌

کلا

خودشون تصمیم بگیرن برای زندگی و بدن و آینده‌شون

نه اینکه هر کاری بکنن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
دلشون میخواد هرکاری دوس دارن بکنن بدون در نظر گرفتن غلط و درست

مثلا چه کنن ‌ یعنی ته این کاراشون کجاست اینا مثلا تو ذهنشون یه آینده ای ندارن ؟

ما اون زمان خیلی رویا بافی میکردیم هرکس یه شغل لاکچری و یه ازدواج خوب برا خودش میدید