2777
2789
من ورزش رو شروع کردم یه سری قرص ویتامینه شروع کردم و رژیم البته من چاق نیستم متناسبه اندامه فقط چون ...

من ببینی میگی چه اندام قشنگی داری ولی تنبلی تخمدان دارم اصلا ربطی به چاقی نداره همش از استرسع

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه من ۱۹ سالمه مجردم موهام خیلیییی میریزه

من همین اینوفولیک میخورم با قرص اکتی ایرون ویتامین دی هزار یک روز درمیون هم امگاسه خیلی ریزش،موهام کمتر شده البته زمان میبرع

اسی منم مثل تو بودم همش پول دارو دادم اینا تا خدا خواستو با طب سنتی آشنا شدم بهم چندتا دارو داد کمتر ...

قربونت برم خدا بچتو حفظ کنه 

منم دارو گیاهی خیلی میخورم اتفاقا تمام کیستام برطرف شده و حتی تخمدانانم دیگه تنبل نیستن این دوماهه الانم تو اقدامم

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️

قربونت برم خدا بچتو حفظ کنه منم دارو گیاهی خیلی میخورم اتفاقا تمام کیستام برطرف شده و حتی تخمدانانم ...

ممنوو گلم ایشالا خدا یه بچه سالم صالح خوشگل بده بهت عزیزم هیچ وقت تو کار خدا شک نکن اون همه چیزو با برنامه ریزی دقیق بهت میده