2777
2789
عنوان

چیکار کنم این پسره برگرده

185 بازدید | 35 پست

پارسال همین موقع یه معرف ازدواج گفت میخوام برات شوهر پیدا کنم شماره منو داد به یه پسره.پسره زنگ زد و چندبار تماس تصویری گرفت بامن.من همون موقع عاشقش شدم

گفت بیا پیشم.منم چهارشب رفتم پیشش.

چون فراری بودم پلیس از ریز مکالمات من شمارشو پیدا کرده گفته منو تحویل اونا بدن و خانوادم صاف منو بردن تیمارستان.

قبلشم دوبار برده بودن.

بعد اون همش پسره میگه زن دارم بلاک میکنه و فحش میده

اخه اگه زن داشت چرا برا ازدواج اومد سراغ من؟

کسی که زن داره اونقدر بیکاره بره سراغ دخترای دیگه؟

من یه ساله باهاش تلفنی حرف زدم اثری از زنش ندیدم

الان دوماهه فرار کردم از خونه.چون میترسم خانوادم پیدام کنن از پسره شکایت نمیکنم.بنظرتون بهش پیام ندم و زنگ نزنم ممکنه پشیمون بشه و برگرده؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیکار میکنی با سرنوشتت؟ دیده خانواده تو رها کردی ازت دلزده شده.

بعد خیلی مهمه اون ۴ شبو چیکار کردی باهاش. اگر باهم رابطه داشتید به مراد دلش رسیده و رابطه تون تمامه. برگرد پیش خانواده ت و به دنبال پیشرفت خودت باش

قبول کن متاسفانه مشکل داری و فراری هم هستی

مشکل ندارم

مامان بابام فقط دنبال پول جمع کردن هستن

اگه خونه هاشو بنام داداشم کرد من با پای خودم میرم تیمارستان باور کن اونا خیلی مال پرستن

مشکل ندارممامان بابام فقط دنبال پول جمع کردن هستناگه خونه هاشو بنام داداشم کرد من با پای خودم میرم ت ...

عزیزم این نشد که زندگی برای خودت درست کردی 

تا کی میخوای فراری باشی؟؟ دختر خوبی باش برگردد خونت 

امین دیگه برنمیگرده هرکاری هم کنی برنمیگرده قبول کن اینو 

مشکل ندارممامان بابام فقط دنبال پول جمع کردن هستناگه خونه هاشو بنام داداشم کرد من با پای خودم میرم ت ...

دختر خوب اموال پدر مادرت مال اوناس ! گشنه میمونی؟ یه لقمه نون که دارید،  بهت تجاوز نمیشه ! سقف بالای سرته. برو کار کن به ظاهرت هم برس این جور پسرارو هم ول کن فقط قصدشون سوءاستفاده س