2777
2789

با‌ورم‌نمیشه دخترم خیلیییی شدید وابسته ب شیر من بود ی سال و۶ماهش یعنی جوری ک‌من اکه میخواستم بشینم رو‌زمین بایدددددد سینم بیرون‌یود میک‌مسزد بدون‌اینک‌یبار خودش بکشه کنار انقدر میک میزد ضعف میکردم ولی اصلا نمیکشید کنار گاهی الکی تو خونه راه میرفتم ک نچسبه هی شیر بخوره بعد شیرمم‌خیلییییی کم‌ بود نوزادی شیرخشکی بود دوماه پیش دیدم هربار برا شیر خشک‌خریدن‌اذیت میشیم پیدا  نمیشه یا کم وقتی پیدا نمیشد مجبور‌میشدیم  چی دیگ بگیریم بعد یبوست میشد اینا خیلی ادیت بودیم بعد اینجوری بود ده تا شیشه هم شیر خشک درست میکردم نمیگفت بسه اینا قبل خوابم جون ب لب میکرد ادم تا بخوابه هیچوقتدنشد ثقت شیر خوردن خوابش ببره باید انقدرررر میخورد تا من‌اذیت میشد جداش کنم بذارمش گهوارش انقدر جیغ بکشه ک بازم‌شیر میخوام تا با هق هق بخوابه سه روز پیش خیلیییی اذیت شدم یدفعه گفتم دیگ بهش شیر نمیدم همیشه جزو‌بزرگترین فوبیاهام بود چجوری این وابستگی ازش بگیرم فکر میکردم‌خیلی سخت باشه ولی بمیرم براش اذیتم‌نکرد خودش همش میاد سینه هام‌میبثسه سرش میذاره روشون قلبم تیکه میشه😭😭ولی نمیخوره

حالم‌خیلییی بده مظلوم شده الان بغلش کردم بوسش کردم گذاشتمش گهواره خوابید حالم بدهههه انقدر مظلوم بهش نمیاداصن😭😭😭😭چ غلطی بود کردم‌انقدر زود گرفتمش عذاب وجدان شدید دارم تا۲سالگی ندادم به خیلی زود بود😭😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوبه زود نیست به وقت گرفتی

مامانم میگفت دختر تا دوسال و‌دواه من خیلی زود گرفتمش

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤