2777
2789
عنوان

بیاین نجاتم بدید دارم دیونه میشم

120 بازدید | 6 پست

سلام.من این مشکلو چندین ساله دارم ولی الان شدیدتر شده خیلی بهم میریزم اعصابم از خودم خورده.۱سالی هم هست این پیج لیلی دیلی که مینیمالیست هست رو نگاه میکنم ک بدترهم شدم.کلللللللللللللی بیشتر از نصف وسایلم رو فروختم و اطرافم رو خلوت کردم اوایل خیلی حالم خوب میشد واقعا همه چی خلوت شد و مرتب کیف میکردم.ولی الان وسواس گرفتم الان دقیق ۱هفتس ک نتونستم خونم رو تمیز کنم میدونید چرا؟؟؟؟چون ۳روزه که همش ۱۰۰بار درب کابینت باز میکنم میشینم جلوش باخودم حرف میزنم خب کدومو رد کنم بره،؟؟کدوم اضافس؟؟؟بعد میبینم همشو نیاز دارم و از اینکه چیزی خارج نمیشه اعصابم خورد میشه.خونم از ریشه و اساس تمیزه یعنی چیزه اشغال و اضافی نیست‌هرچیزی جای مخصوص داره هیچ لک چربی نیست.ولی بازم این مشکل مینیمالیست بودن رو دارم.خیلی حال روحیم بده از کار و زندگی افتادم نمیتونم به امتحانام برسم بخونم یا برم بیرون خونم جمع نمیشه.

همش دلم میخاد یه چیزی بفروشم و خلوت کنم ولی چیزی نیست.دلم میخاد مثل بقیه تموم کارام و توی ۲ساعت تموم کنم.ولی از صبح درگیرم تا شب اخرم مرتب نیست

توروخدا کمکم کنید التماس مبکنم جواب بدید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شما کمکم کنید چیکار کنم

خب باید خودت به خودت کمک کنی تلاش کن فراموش کنی این سبک از زندگی رو‌، خیلی جاها و بهم بریز بدار همونطور بمونه خونه رو نامرتب کن یک هفته دست نزن انقد ادامه بده تا خوب شی 

حسبی الله ❤