2777
2789
عنوان

چجوری این خواستگار لعنتی رد کنیم

290 بازدید | 20 پست

من 19 سالمه یعنی تازگی ولی خب از پارسال حتی قبلتر خواستگار زیاد داشتم حالا نه خیلی مثلا ولی خب بودن ولی هیچکدوم به مرحله خونه امدن نرسیدن جز چند نفرشون ولی خب هیچ کدومشون به دل من نمیشینن اصلا شبیه اونی که من می‌خوام نیستن و خب من می‌خوام درسمو بخونم برم دانشگاه مطمئنم که اگه به یکی ر اینا بله بگم قضیه جدی بشه می‌خوام مقابل دانشگاه رفتن من بشن💔 اههه واقعا نمیخوام مامانم هی میگه بزار بیان حالا تو جواب نده ولی بابام وقتی میگم مخالفم میگه ولش کن امشبم دعوا کردیم و من نمیخوام که بیان چیکار کنم؟ قبلی ها به بهانه درس رد میکردم یا یه عیبی میزاشتم براشون اوناییم که فامیل بودن همینطور ولی خب این پسره ....😐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام چطوری؟ من تو تاپیک گربه ات بودم که با هم یکم صحبت کردیم در مورد گربه😁 فکر کنم به خاطر کراشت رد میکنی درسته؟

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
سلام چطوری؟ من تو تاپیک گربه ات بودم که با هم یکم صحبت کردیم در مورد گربه😁 فکر کنم به خاطر کراشت رد ...

اره ولی جرئت ندارم بگم که اون که سنش کمه از طرفی هم دوست داداشمه چجوری اینو برم بهشون بگم😂💔

اره ولی جرئت ندارم بگم که اون که سنش کمه از طرفی هم دوست داداشمه چجوری اینو برم بهشون بگم😂💔

نه نمیشه که بگی😁 فقط گفتم احتمالا به خاطر اون خواستگارهات رو رد میکنی😁

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍