2777
2789

واس تو چی گرفتن؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم

یعنی ازت نمیپرسن چی میخای؟

مگ نباید خودت بری خرید؟

من چقد هیچی نمیدونم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
جسارتا کدوم شهرین ما سمت خراسانیم

من سمت جنوبم

خوب هر چی رسم شهرتونه ، ما رسم داریم شب چله ایی برای عروس می بریم لباس فصل ، لباس منزل ، تابلو فرش ، میوه ،اجیل ،کیک وشیرینی واجیل ، طلا ،لباس برای مادر زن و پدر زن ، خانواده عروس لباس فصل مثل پوت ، پالتو ،کیف و کفش و بلوز بافت می خرن برای داماد خانواده وفامیل دامادم شام می دیم ،شما باید طبق رسم خودتون عمل کنید