2777
2789
عنوان

خواستگاری که 22 سالشه

446 بازدید | 55 پست

چطوری آخه 

احساس میکنم به پختگی نرسیده هنوز 

پسری بوده که تو این سن ازدواج کرده باشه؟

زندگیش چطوره ؟

میگم نکنه از رو جو گرفتگی اومده خواستگاری 

‌ چه آرزو هایی که حسرت شد 

پسربچه‌ست که

ریشاش در اومده؟

پسر زیر ۳۰ سال از بیخ و بن تکلیعشو با خودشم نمیدونه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیدم پسرعموم تو این سن ازدواج کرد 

اره ازدواج خوبی هم کردن 

بستگی داره

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی

دایی اکسم این سن ازدواج کرد چون سنش کم بود خواهر و مادر تعیین تکلیف میکردن

هیچکی ضربه نخورد جز عروس الان همشون سوارن رو گردن عروس بدبخت

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

سن فقط ی عدده

ب شعورش

حرف زدنش

برخوردش نگا کن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
پسربچه‌ست کهریشاش در اومده؟پسر زیر ۳۰ سال از بیخ و بن تکلیعشو با خودشم نمیدونه

این چه حرفیه شوهر من ۲۵ بود اومد از خیلی همسناش بهتر بود از جهت عرضه و آینده نگری و هدفمندی

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه سلامتی نی نی ام صلوات میفرستی؟🎀🌸

داداش من ۲۳ بود و ربطی به سن نداره چون اندازه یه مرد بالغ و فهمیده برای زندگیش تلاش کرد

رفتارش بچگانه نیست گلم ؟

منظورم اینه که تصمیماتش جوگیرانه باشه ؟

‌ چه آرزو هایی که حسرت شد