2777
2789

بخر, عیب دار نیس 

ازون فروشنده هایی که تیک سبز دارن خرید کن

ریپلای نزنید❌ساعت ۱۹:۴۰- ۲۵ شهریور، به درخواست خودم تعلیق شدم. کاربرها لطفا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم چیکار دارم میکنم😂💀

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

میترسم تیک سبز دار بود چندتاشون ولی مثلا چندتا ارسالی هاشون هولوگرام روی سکه رو نداشت

بزن رو نظرت پایینش نوشته از چه فروشنده ای خریدن ، تو از اون فروشنده نخر 

ریپلای نزنید❌ساعت ۱۹:۴۰- ۲۵ شهریور، به درخواست خودم تعلیق شدم. کاربرها لطفا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم چیکار دارم میکنم😂💀

چندتاشون‌زده بودن سکه ها اون برچسب هولوگرام‌ و نداشته

من سکه پارسان خریدم سالم رسید با بسته بندی مناسب و فاکتور 

نگران نباش موردی ام داشت مرجوع میکنی دیگه 

من سکه پارسان خریدم سالم رسید با بسته بندی مناسب و فاکتور نگران نباش موردی ام داشت مرجوع میکنی دیگه

تونستین بفروشینش ؟میشه بگین از کدوم فروشگاه خریدین شهر طلای حجت خیلی نظر مثبت داشته ولی نظر بدم داشته

تونستین بفروشینش ؟میشه بگین از کدوم فروشگاه خریدین شهر طلای حجت خیلی نظر مثبت داشته ولی نظر بدم داشت ...

من از فروشنده طلای رادا خریدم ، فقط یک ماهه که خریدم نمیخوام فعلا بفروشمش اما تو نظرات دیدم چند نفر فروخته بودن گفتن که طلا فروش گفته حباب هم نداشته 

چند گرمی میخوای بگیری؟ طلا میخواید یا سکه