2777
2789
عنوان

بچم میخوابه دلم براش تنگ میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی گوگولی🥺دلم خواس🥲

سلامم جیگررر🥺💚💚

@جنیفر____لارنس‍ ام پست گذاشته بودی تعلیق بودم نتونستم جواب بدم 😆❤️

نخبروار 😘😘❤️

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

سلامم جیگررر🥺💚💚@جنیفر____لارنس‍ ام پست گذاشته بودی تعلیق بودم نتونستم جواب بدم 😆❤️نخبروار 😘😘❤️

سلام عسلم😍

یاخچیام سن نجسن؟

منم قبلا با اون یکی کاربریم تو تاپیکت کامنت گذاشتم نشناختی🙈

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

سلامم جیگررر🥺💚💚@جنیفر____لارنس‍ ام پست گذاشته بودی تعلیق بودم نتونستم جواب بدم 😆❤️نخبروار 😘😘❤️

بهت درخواست میدم میخوام کاربریت و داشته باشم ❤️

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

سلام عسلم😍یاخچیام سن نجسن؟منم قبلا با اون یکی کاربریم تو تاپیکت کامنت گذاشتم نشناختی🙈

قادای آلم ساقولای 💚💚😘❤️❤️

نع والا کدوم کاربریت 😐🤣

نشناختم🤣🤣

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

قادای آلم ساقولای 💚💚😘❤️❤️نع والا کدوم کاربریت 😐🤣نشناختم🤣🤣

الله المه سین🥺❤️

@گونه تای_۱۳۸۵ ام تگ نشد

کاربری ها دارن لو میرن😂

الله المه سین🥺❤️@گونه تای_۱۳۸۵ ام تگ نشدکاربری ها دارن لو میرن😂

آها ❤️

اینم تویی 🤣🤣

آره😂❤️

💚😘❤️