2777
2789
عنوان

تهرانی ها

87 بازدید | 9 پست

کسی از شما آنفولانزا گرفته خدایی نکرده ؟ 

مدارس رو باز کنن خیلی اوضاع بد میشه 

عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔

من گرفتم یه هفته اس درگیرشم الان بهترم ولی سرفه ولم نمیکنه انگار وسط گلوم یه گوله غباره

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من گرفتم یه هفته اس درگیرشم الان بهترم ولی سرفه ولم نمیکنه انگار وسط گلوم یه گوله غباره

فکر کن با این وضعیت مدارس هم باز بشه 

منو شوهرم گرفتیمنه بابا دو هفته مریضیه بعد تموم میشهدو هفته کنار هم سوپ خوردیم خوابیدیم

مدارس رو باز کنن 

همه گیر میشه

من گرفتم یه هفته اس درگیرشم الان بهترم ولی سرفه ولم نمیکنه انگار وسط گلوم یه گوله غباره

بنظرت چهارشنبه باز میشه؟

بنظرت چهارشنبه باز میشه؟

نمیدونم 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

واقعا قابل پیش بینی نیست

اوهوم