2777
2789
عنوان

با علاقه ی یه طرفه چیکار کنم

108 بازدید | 11 پست

من از یه آقایی خوشم اومده حسمو بهش گفتم درجواب گفت من حسی ندارم منم پیگیر نشدم ولی فکرش از ذهنم بیرون نمیره بیخیالش بشم ؟ چطوری به خودم جذبش کنم؟

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

حس علاقه ی طرفه ارزش و دوام عاقبت خوشی نداره

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس علاقه ی طرفه ارزش و دوام عاقبت خوشی نداره

چطور اخه فراموشش کنم تاحالا انقدر از کسی خوشم نیومده بود

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

عشق و علاقه یک سویه حتی اگر به وصال هم ختم بشه موجب سرخوردگی هست ..زن سراسر ناز و مرد باید سراسر نیاز باشه فطرت طبیعی زن این جوره که باید مورد طلب و درخواست قرار بگیرد ..با این تفاسیر شما اشتباه نکردید ولی باید از همین نقطه به بعد دل رو تابع  و مطیع عقل کنی

ب مرور یادت میره منم کات کردم ب مرور یادم میره مطمعنم

امیدوارم

کاش تکلیف منم روشن میشد... 

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

عشق و علاقه یک سویه حتی اگر به وصال هم ختم بشه موجب سرخوردگی هست ..زن سراسر ناز و مرد باید سراسر نیا ...

ممنونم از کمکت اصلا کارام در رابطه باهاش دست خودم نیست درست میگی 

چطور اخه فراموشش کنم تاحالا انقدر از کسی خوشم نیومده بود

سخته ولی میشه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ممنونم از کمکت اصلا کارام در رابطه باهاش دست خودم نیست درست میگی

احساس آدمی مثل یک کودک نوپاست ..این قدر این کودک زمین می خوره و سر زانوش زخم میشه تا راه رفتن یاد بگیره ...همه این دلتنگی ها و دلدادگی ها مثل همون زمین خوردنه ...کلیم کاشانی می گه ..

بدنامی حیات دو روزی نبود بیش

آن هم کلیم با تو بگویم چه‌سان گذشت

یک روز صرف بستن دل شد به این و آن

روز دگر به کندن دل از جهان گذشت