2777
2789
عنوان

حسم خیلی مثبتهههههه

261 بازدید | 21 پست

خدایاشکرت حس میکنم بلاخره داری کمکم میکنی:)))

مرسی که نشونه هایی که ازت خواستمو یکی یکی داری میفرستی...

میشه لطفا همونی که تو دلمه اتفاق بیفته؟خودت معجزه کن واسم❤️

میشه اگه از تایپیکم رد شدی به نیت هدفم یه صلوات برام بفرستی؟

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

الهییی خانم دکتررر

همیشه به شادی دعا کن منم امسال پزشکی قبول باشم یعنی دعا کن  ادم بشم مثل خربخونم

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی

الهییی خانم دکترررهمیشه به شادی دعا کن منم امسال پزشکی قبول باشم یعنی دعا کن ادم بشم مثل خربخونم

کنکوریم عسلم

ایشالله امسال سال جفتمونه 

خیلیییی دلم روشنهههه

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کنکوریم عسلمایشالله امسال سال جفتمونه خیلیییی دلم روشنهههه

چقدر در روز میخونی ؟

من الان ۴ روز نمیخونم 

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی

چقدر در روز میخونی ؟من الان ۴ روز نمیخونم

من وضعمو نگم بهتره...

یه مدت کلا ول کردم از امروز مجدد شروع کردم

من وضعمو نگم بهتره...یه مدت کلا ول کردم از امروز مجدد شروع کردم

منن الآن تو همین حالتم 

کاش منم زودتر شروع کنم دوباره 

اگه پزشک شدیدیدگاهت نسبت به کسی که اتاق عمل یا پرستاری میخونه چیه؟

میدونم که اونم چقدر تلاش کرده تا به اون جایگاه برسه ...

میدونم که چقدر سختی کشیده...

بنابراین هیچ تمایزی بین دیدگاهم نسبت به یه پزشک و پرستار / اتاق عمل نمیبینم.

میشه تو ام برا حاجتم صلوات بفرستی ؟

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

میشه تو ام برا حاجتم صلوات بفرستی ؟

فرستادم عزیزم ایشالله به چیزی که میخوای برسی:)

فرستادم عزیزم ایشالله به چیزی که میخوای برسی:)

مرسی گل

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

خانومیای خوشگلی که تایپیکو لایک کردن من به این ف.ال میگیرم که برام صلوات فرستادین...

ماچ به کله ی تک تکتون که انقدر ماهین ❤️

خانومیای خوشگلی که تایپیکو لایک کردن من به این ف.ال میگیرم که برام صلوات فرستادین...ماچ به کله ی تک ...

آره دیگه 

منکه برا همون لایک کردم 🌹